Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Sawyer Foam S3 vervangingsfilter

Snel overzicht

  • Fles met actieve koolstof voor de S3 Foam Waterfilter
  • Kan in totaal 400 keer gebruikt worden
  • Verwijdert chemicaliën, pesticiden, chemicaliën en zware metalen uit drinkwater

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 89,95

Productbeschrijving

De Sawyer S3 Foam Waterfilter is erg handig en ontzettend populair. Dankzij deze extra fles maak je nog langer gebruik van je eigen schone drinkwater. Want dit gedeelte gaat 400 keer mee voordat deze aan vervanging toe is. Terwijl het squeeze filter op de voorkant van de fles tot wel 380.000 liter water zuivert. Daarom bespaar je met deze vervangende fles kosten en geniet je wel de volle levensduur van je Saywer S3 Foam Waterfilter.

Het nut van het actieve filter met koolstof

Een Sawyer S3 Foam Waterfilter maakt van twee filters gebruik om het water optimaal te zuiveren. Op het uiteinde van de fles zit een Squeeze filter. Die haalt de laatste onzuiverheden uit het water wanneer dit uit de fles wordt geperst. In de fles zelf zit een filter die werkt op basis van actieve koolstof. Deze zit als een laagje foam tegen de binnenwand van de fles verwerkt. Na 400 keer is het koolstoffilter aan vervanging toe. Dat is het moment om de Vervangende fles voor de Sawyer S3 Foam Waterfilter te bestellen.

Een slim systeem om kosten te besparen

Sawyer heeft voor een handig systeem gekozen om de filters te vervangen. Het voorste filter is namelijk los te koppelen van de fles. Hierdoor is het mogelijk om alleen de fles en de foam filter te vervangen. Omdat je niet alles opnieuw hoeft te kopen, bespaar je kosten zonder in te leveren op prestaties.

Perfect voor noodsituaties en outdoor tochten

Schoon drinkwater is onze eerste levensbehoefte. Daarom is het belangrijk om zeker te zijn dat je er altijd de beschikking over hebt. In Nederland hebben we de luxe dat schoon drinkwater eigenlijk altijd voorhanden is. Maar tijdens noodsituaties is een tekort aan drinkwater eigenlijk altijd het eerste en meest gevaarlijke probleem. Door te kiezen voor een betrouwbaar en eenvoudig filter voorzie jij jezelf en je naasten zelfstandig van schoon drinkwater. Elke bron van zoet water is voldoende voor de Sawyer S3 Foam Waterfilter. Uiteraard is dit ook een uitermate handige fles voor avontuurlijke tochten.

Specificaties van de vervangende fles voor de Sawyer S3 Foam Waterfilter

  • Filtert chemicaliën, pesticiden, chemicaliën en zware metalen
  • Is in totaal 400 keer te gebruiken
  • Vervangend onderdeel voor de Sawyer S3 Foam Waterfilter
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius