Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Katadyn Gravity Camp 6L

Snel overzicht

 • Filtert water op basis van de zwaartekracht
 • Zuivert 2 liter water per minuut met een capaciteit van 1500 liter
 • Makkelijk in te vouwen en mee te nemen

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 109,95
Betaal in 3 termijnen van bedrag met iDEAL, 0% Rente via

Productbeschrijving

De Katadyn Gravity Camp 6L is een waterfiltersysteem dat de zwaartekracht het werk laat doen. Het is in feite een grote zak met een filter. Hang de Gravity Kamp op aan bijvoorbeeld een boom. Door de zwaartekracht wordt het water door het filter heengeleid. Tijdens dat proces worden schadelijke deeltjes en ziekteverwekkende bacteriën uit het water gefilterd. Het enige dat overblijft is schoon en helder drinkwater.

Een waterfilter voor grote groepen

Katadyn is een expert in het realiseren van schoon drinkwater. De Katadyn Gravity Camp 6L is bewijst dat wederom. Andere filters vereisen dat je zelf arbeid levert. Maar wanneer je kiest voor de Gravity Camp heb je zelf tijd voor iets anders terwijl het water automatisch wordt gezuiverd. Bij andere waterfilters die op basis van de zwaartekracht hun werk doen is de filtersnelheid vaak een zwak punt. Het duurt erg lang voor je eindelijk over een substantiële hoeveelheid beschikt. Gelukkig geldt dat niet voor de Gavity Camp. Want een filtersnelheid van 2 liter water per minuut is opzienbarend. Het levert meer dan genoeg schoon drinkwater op voor een groep.

De Katadyn Gravity Camp is gebruiksvriendelijk

Katadyn heeft inmiddels veel ervaring met het ontwerpen van waterfiltersystemen. Via het kijkvenster zie je bijvoorbeeld hoeveel er nog in het reservoir aanwezig is. Hierdoor weet je precies wanneer het tijd is om het water aan te vullen. Heb je geen water meer nodig? Zet dan de clip op de zak en het filterproces stopt direct. Een ander voordeel is dat je de vrijheid hebt om ieder type container aan te sluiten om het gezuiverde water op te vangen. Bovendien bestaat de Gravity Camp voornamelijk uit een waterzak. Daarom is het pakketje opgevouwen erg klein en makkelijk mee te nemen of te bewaren.

Een betrouwbare filter voor schoon en veilig drinkwater

Water is de eerste levensbehoefte van de mens, zolang het schoon en veilig is. Voor preppers is het daarom essentieel om hun eigen watervoorziening te verzorgen. De Katadyn Gravity Camp 6L is daar zeer geschikt voor. Want het filter haalt bacteriën en cysten uit het water. Die passen namelijk niet door de poriën van 0,2 micron en de watermoleculen wel. Zo worden gevaarlijke ziekteverwekkers als Giardia en Cryptosporidium voor 99,9% uit het water gehaald. Bij Klebsiella Terrigena is dat percentage zelfs 99,9999%.

Specificaties van de Katadyn Gravity Camp 6L

 • Gewicht: 600 g
 • Afmetingen: 25 x 6 x 15 cm
 • Inhoud: 6 liter
 • Waterfiltercapaciteit: 1500 liter
 • Filtersnelheid: 2 liter per minuut
 • Merk: Katadyn
 • Filters: AntiClog Ultra Flow Filter met poriën van 0,2 micron
 • Verwijdert bacteriën (99,9999% Klebsiella Terrigena), cysten (99,9% Giardia en Cryptosporidium)
 • Materiaal: siliconen, glasvezel, kunststof
 • Kleur: blauw
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius