Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Sport Berkey Waterfilter

Snel overzicht

Bestel deze handige top waterfilter in een bidon ! Altijd en overal schoon drinkwater.

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 45,00
OF

Productbeschrijving

Sport Berkey Waterfilter

Met de Sport Berkey Waterfilter van 0,65 liter beschikt u over een perfect waterfilter voor op reis, een noodsituatie of outdoor activiteiten. Met deze high end waterfilter filtert u 416 liter water en en verwijdert u de onderstaande ongewenste elementen uit uw drinkwater . Na gebruik van 640 vullingen kraanwater en na 160 vullingen van water van alle andere bronnen moet het u filter element vervangen. Deze bestelt u ook éénvoudig via onze webshop: Sport Berkey waterfilter element

 • Onaangename smaakjes en geurtjes, troebelheid, slib, sediment en chloor.
 • Toxische chemicaliën: Trihalomethanes, VOCs, waspoeders, pesticiden enz.
 • Schadelijke microscopisch kleine pathogenen: Cryptosporidium, Giardia, E-coli >99,99999% en andere pathogene bacteriën.
 • Zware metalen: Aluminum, Cadmium, Chroom, Koper, Lood, en Kwik
 • Radiologicische stoffen: Radon 222
 • Bekijk de productvideo!

  Materiaal Sport Berkey Waterfilter

  De Sport Berkey is gemaakt van BPA-vrij plastic. De fles is gemaakt van LDPE (low density polyethylene), de dop van de fles van HDPE (high density polyethylene) en het rietje van PP (polypropylene). Al deze plastics staan niet bekend als materiaal dat kankerverwekkende of hormoon-verstorende chemicaliën uitloogt.

  Onderhoud en opslag

  De Sport Berkey Waterfilter kunt u 50 jaar bewaren op een droge plek. Vul de Berkey Sport met een chlooroplossing van 1,25 ml. per 2 liter water en laat het eruit lopen wanneer de filter lange tijd tijd niet gebruikt zal worden. Laat het goed drogen met de dop er af. Zet het in elkaar en berg op. Laat de filter niet bevriezen, zet hem niet in een magnetron en laat de filter niet met heet of zout water in aanraking komen.