Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Katadyn Survivor 06 Zoutwaterfilter

Snel overzicht

  • 's Werelds kleinste ontzilter
  • Functioneert door met de hand te pompen
  • Goed voor drinkwater voor 1 tot en met 6 personen

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 1.439,00
Betaal in 3 termijnen van bedrag met iDEAL, 0% Rente via

Productbeschrijving

Dit is de kleinste ontzilter die je met de hand kunt bedienen. Het is tegelijkertijd een efficiënt apparaat waarmee je 21 liter drinkwater per dag kunt maken. De Katadyn Survivor 06 Zoutwaterfilter is ideaal voor het zuiveren van zeewater.

Zout wordt uit je water gezuiverd

Zeewater is niet geschikt om te drinken door de grote hoeveelheden zout. Het menselijk lichaam heeft meer water nodig om van al dat zout af te komen dan dat er wordt ingenomen. De enige manier om zeewater te kunnen drinken is dus om het zout eruit te halen. Daarvoor is de Katadyn Survivor 06 Zoutwaterfilter het perfecte apparaat.

Omgekeerde osmose door een geavanceerd filter

De Katadyn Survivor 06 Zoutwaterfilter is klein en gemakkelijk te bedienen. Zodra je begint te pompen wordt het water met een druk van ongeveer 55 bar door een membraan gevoerd. Dat fungeert als filter waar watermoleculen doorheen kunnen. Zout wordt tegengehouden door het membraan. Vervolgens worden dat weggespoeld. Wat overblijft is helder drinkwater. De Katadyn Survivor 06 Zoutwaterfilter is in staat om gemiddeld 98,4 % van het zout uit water te halen, met een minimum van 96,8 %. De waterkwaliteit en de doorvoercapaciteit zijn factoren die meewegen voor het uiteindelijke percentage.

Een lichte en efficiënte pomp

Het pompen kost bij de Katadyn Survivor 06 Zoutwaterfilter erg weinig moeite. Je zult dus vrij gemakkelijk 0,89 liter drinkwater per uur kunnen produceren. Om dat te bereiken zul je ongeveer 40 keer per minuut moeten pompen. Dankzij al deze eigenschappen is dit een handig apparaat om op een boot te bewaren. Krijgsmachten van verschillende landen gebruiken de Katadyn Survivor 06 Zoutwaterfilter eveneens volop voor het zuiveren van water. Bekijk ook eens al onze waterfilters van Katadyn.

Specificaties van de Katadyn Survivor 06 Zoutwaterfilter

  • Gewicht: 1,13 kg
  • Afmetingen: 20,32 x 5,08 x 12,7 cm
  • Vermogen 0,89 l / uur +/- 15 %
  • Materiaal pomp: roestvrij staal en kunststof
  • Materiaal: Staal en kunststof
  • Garantietermijn: 1 jaar
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius