KATADYN Drip Waterfilter Ceradyn

0 beoordelingen
Bezig met laden...
 • Effectieve waterfilter die werk op basis van de zwaartekracht
 • Geschikt voor groepen door een doorstroomsnelheid van 4 liter per uur
 • Perfect voor het creëren van veilig drinkwater ongeacht de omstandigheden
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,913 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

De beste waterfilters voor noodsituaties werken altijd en overal. Dat is precies wat de Katadyn Drip Filter Ceradyn doet. Want het zuiveringsmechanisme heeft slechts zwaartekracht nodig om water te filteren. Een krachtbron zoals stroom is hierdoor overbodig. Daarnaast hoef je zelf niet te pompen en kost het creëren van schoon water dus geen enkele moeite.

Een krachtige waterfilter tegen verontreiniging

Veilig drinkwater is de eerste levensbehoefte van de mens. Daarom is toegang tot schoon water de grootste zorg tijdens noodsituaties. De Katadyn Drip Filter Ceradyn heeft geen krachtbron nodig. Erg handig, want hierdoor zorg je voor je eigen drinkwater wanneer de stroom uitvalt en je op jezelf aangewezen bent. Dankzij deze eigenschap heeft de Katadyn Drip Filter Ceradyn een streepje voor op de meeste andere waterzuiveringssystemen. Bekijk ook eens al onze waterfilters van Katadyn.

Een slim systeem op basis van de zwaartekracht

De Katadyn Drip Filter Ceradyn bestaat uit twee compartimenten. In feite zijn dat twee waterreservoirs die bovenop elkaar gestapeld zijn. Ongezuiverd water komt in de bovenste tank terecht. Hierin zitten in totaal drie waterfilters. Dat zijn de speciale Katadyn Filterelement Ceradyn. Het water wordt hier door de zwaartekracht doorheen gestuwd. Schadelijke deeltjes en verontreiniging worden opgesloten in de filters. Vervolgens komt het schone water in het onderste reservoir terecht. Je tapt dit eenvoudig af met het handige kraantje.

Katadyn Drip Filter Ceradyn voorkomt ziektes

Verontreinigd water is erg gevaarlijk. Protozoa zoals Cryptosporidium en Giardia worden door de filters verwijderd. Hetzelfde geldt voor gevaarlijke bacteriën. Daaronder vallen bijvoorbeeld e. Coli, Legionella en Cholera. Zet de Katadyn Drip Filter Ceradyn in om ziektes te voorkomen en gezond te blijven.

Een waterfiltersysteem voor groepen

De Katadyn Drip Filter Ceradyn heeft een uitzonderlijk hoge doorloopsnelheid, vooral voor een filtersysteem dat op basis van de zwaartekracht werkt. Je zuivert namelijk 4 liter water per uur. Hierdoor is de Katadyn Drip Filter Ceradyn geschikt voor groepen.

Krachtige filterelementen in de Katadyn Drip Filter Ceradyn

In het bovenste waterreservoir is plek voor 3 filterelementen: de Katadyn Filterelement Ceradyn. Samen zuiveren zij tot 150.000 liter water voordat ze toe zijn aan vervanging. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van de kwaliteit van het water. Het zijn ceramische waterfilters zodat je ze eenvoudig zelf schoonmaakt. Bovendien zijn ze erg duurzaam omdat ze met zilver geïmpregneerd zijn. Daarmee wordt voorkomen dat schimmels en bacteriën op het filterelement blijven plakken en zich hier vermenigvuldigen. De micro-poriën hebben een doorsnede van 0,2 micron (0,002 millimeter). Hier passen bacteriën en protozoa eenvoudigweg niet doorheen zodat ze achterblijven in de filters.

Specificaties van de Katadyn Drip Filter Ceradyn

 • Hoogte: 450 mm
 • Diameter: 250 mm
 • Gewicht: 3300 g
 • Waterfilters:
  • Katayn Filterelement Ceradyn
  • Zilver geïmpregneerd met poriën van 0,2 micron
 • Output: 4 liter water per uur
 • Totale capaciteit van de drie filterelementen: 150.000 liter
 • Effectief tegen (met de Katayn Ceradyn Filterelementen):
  • 99.9999% van de bacteriën (zoals Klebsilla en Vibrio Cholera)
  • 99.9% van de protozoa (zoals Cryptosporidium P. en Giardia l.)

Specificaties

Merk Katadyn

Bezig met laden...