Lifesaver Liberty 2000 Zwart - Drinkfles met waterfilter

0 beoordelingen
Bezig met laden...
 • Drinkfles met pomp en filter
 • Filtert bacteriën, virussen en cysten uit het water
 • Inclusief handige slang van 1,5 m
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,910 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Met de Lifesaver Liberty 2000 Zwart drinkfles heb je altijd schoon water bij de hand. In de fles zit namelijk een hoogwaardige filter die schadelijke micro-organismen uit het water zuivert. Je hoeft de fles slechts met water te vullen en de pomp twee keer te gebruiken. Hiermee creëer je in een handomdraai je eigen, veilige drinkwater.

Handig voor backpackers en als noodvoorziening

Mensen kunnen niet zonder schoon drinkwater. Met de Lifesaver Liberty 2000 ben je in staat om daar zelf voor te zorgen. Dat is handig als je graag op reis bent in gebieden waar schoon drinkwater niet voorhanden is. Daarnaast zijn deze drinkflessen handig om in het geval van nood bij de hand te hebben. Want zelfs een korte tijd zonder schoon drinkwater kan al tot grote problemen leiden.

Een waterfilter die aan de hoogste standaarden voldoet

Micro-organismen zijn de voornaamste oorzaak van gecontamineerd water. De Lifesaver Liberty 2000 beschikt over een ingebouwde, hollowfibre waterfilter. Met de pomp wordt het water daar onder hoge druk doorheen geleid. De filter verwijdert vervolgens onder andere 99,999 % van de bacteriën, 99,99 % van de virussen en 99,9 % van de cysten. Ander potentieel schadelijke organismen, zoals algen en protozoa, worden eveneens uit het water gezuiverd. Deze waterfles presteert uitstekend. De opgestelde voorwaarden in de NSF/ANSI P231 en WHO2011 worden ruimschoots overstegen.

Een drinkfles met waterfilter die makkelijk te gebruiken is

Het is ontzettend eenvoudig om gebruik te maken van de Lifesaver Liberty 2000 drinkfles met waterfilter. Door de onderkant los te schroeven kun je de fles met water vullen. Draai de onderkant vervolgens stevig vast en zorg dat de dop eveneens goed dicht zit. Vervolgens pomp je twee keer met de ingebouwde pomp. Je water is dan klaar om gedronken te worden. In totaal kun je 400 ml schoon drinkwater in deze fles vervoeren. Maar het is uiteraard ook mogelijk om het gezuiverde water over te schenken. Bekijk ook eens al onze waterfilters van Lifesaver.

Nog makkelijker water opnemen met de meegeleverde waterslang

Een watervoorraad in de natuur is lang niet altijd makkelijk te bereiken. Daar heeft Lifesaver gelukkig iets voor bedacht. Bij de Lifesaver Liberty 2000 wordt namelijk standaard een slang geleverd. Die bevestig je eenvoudig aan de drinkfles. Vervolgens kun je het water gewoon omhoog pompen.

Vervangbare filters met een lange levensduur

In deze drinkfles zitten twee verschillende filters. De belangrijkste is die van hollowfibre. Deze haalt schadelijke micro-organismen uit het water. In totaal filtert deze 2.000 liter water. Daarna kun je deze gewoon vervangen. Dat wordt overigens gewoon door de fles aangegeven. Wanneer de filter niet meer adequaat fungeert, dan wordt de pomp automatisch geblokkeerd. Er zit daarnaast een carbon disk filter in de Lifesaver Liberty 2000. Die zorgt ervoor dat het drinkwater een goede smaak krijgt door onder andere chloor te verwijderen. Deze filter dient na 100 liter vervangen te worden.

Specificaties van de Lifesaver Liberty 2000 Zwart - Drinkfles met waterfilter

 • Inhoud: 400 ml
 • Gewicht: 425 g
 • Afmetingen: 33,3 x 9,6 x 9,6 cm
 • Handige drinkfles met ingebouwd waterzuiveringssysteem
 • Stroomsnelheid: 1,2 l/min
 • Inclusief waterslang van 1,5 m

Specificaties van de hollowfibre filter:

 • De filter verwijdert:
  • 99,9999 % van de bacteriën
  • 99,99 % van de virussen
  • 99,9 % van de cysten
 • Goed voor het filteren van 2.000 liter water

Specificaties

Merk Lifesaver

Bezig met laden...