Katadyn Combi Filter

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
 • Filter voor het zuiveren van water
 • Met twee actieve filters en een output van 1 L per minuut
 • Elimineert micro-organismen en nare smaken
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

De Katadyn Combi Filter stelt je in staat om je water zelf te zuiveren. Dat is handig tijdens vakanties en lange tochten. Veilig drinkwater is levensbehoefte nummer één voor de mens. Met dit apparaat zorg jij hier gewoon zelf voor. Dankzij de krachtige werking van dit filtersysteem zuiver je zelfs het meest verontreinigde water. 

Twee filters voor een optimaal resultaat

De Katadyn Combi Filter beschikt niet over één, maar twee hoogwaardige filters waarmee jij je eigen water zuivert. Deze gaan lang mee waardoor je veel water filtert voordat ze vervangen hoeven te worden. Gecontamineerd water is vooral gevaarlijk door de micro-organismen die erin voorkomen. Maar chemicaliën kunnen ook leiden tot ernstige verontreiniging. Bovendien zorgen die laatste voor een nare smaak aan water. 

Er zit een eersteklas keramische waterfilter in de Katadyn Combi

Zoals gezegd vormen micro-organismen het grootste gevaar. Ze zijn de veroorzakers van ziektes. In de Katadyn Combi Filter zit een keramische filter. Deze beschikt over uiterst kleine poriën van 0,2 micron. Hier kunnen watermoleculen gewoon doorheen. Maar micro-organismen worden tegengehouden. Keramiek is een uitzonderlijk sterk materiaal. Hierdoor kun je de filter zelf schoonmaken. En dankzij een handige indicator weet je precies wanneer het tijd is om de filters te vervangen. 

Een carbon filter voor een lekkere smaak

Gezondheid is het allerbelangrijkste. Maar je wilt natuurlijk ook graag dat je water lekker smaakt. Daarom zit er nog een filter in de Katadyn Combi. Deze zuivert chemicaliën uit het water. Onder andere chloor wordt verwijderd. Het carbon filter is dus niet noodzakelijk om veilig drinkwater te garanderen. De intentie van dit filter is om de smaak van water te verbeteren. Bij de Katadyn Combi Filter worden standaard 2 stuks geleverd. Die zijn samen goed voor het zuiveren van 400 liter water. 

De gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos

De Katadyn Combi Filter is breed inzetbaar. Het is een populair apparaat onder vakantiegangers en avonturiers. Daarnaast is een waterfilter een onmisbaar onderdeel van een noodpakket. Bekijk ook eens al onze waterfilters van Katadyn.

Specificaties van de Katadyn Combi Filter

 • Waterpomp met dubbel filtersysteem
 • Keramische filter met poriën van 0,2 micron tegen: Bacteriën, Protozoa, Cysten, Algen en Virussen
 • Output: 1 liter water per minuut
 • Capaciteit: 50.000 liter water
 • Carbon filter tegen een nare smaak
 • Capaciteit carbon filter: 400 liter (2x 200)
 • Gewicht: 580 g
 • Afmetingen: 27 x 6 x 6 cm
 • Garantietermijn: 2 jaar

Specificaties

Merk Katadyn

Bezig met laden...