Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Noodrantsoenen met een houdbaarheid van 5 jaar

Een type noodrantsoen dat vaak wordt gezocht, is een rantsoen met een houdbaarheid van vijf jaar. Op deze pagina vindt je ons volledige assortiment aan noodrantsoenen die 5 jaar houdbaar zijn. Deze rantsoenen zijn speciaal ontworpen om lang mee te gaan en kunnen gedurende vijf jaar veilig worden opgeslagen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en voedingswaarde van het voedsel.

Noodrantsoenen met een houdbaarheid van vijf jaar zijn ideaal voor noodsituaties zoals natuurrampen, stroomstoringen, pandemieën en andere noodsituaties waarin de voedselvoorziening wordt onderbroken. Deze rantsoenen zijn ook geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, kamperen en bergbeklimmen, waarbij toegang tot vers voedsel beperkt kan zijn.
Noodrantsoenen met een houdbaarheid van vijf jaar zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, van individuele maaltijden tot grote pakketten met meerdere maaltijden. Deze rantsoenen zijn meestal verpakt in luchtdichte zakken of containers om de houdbaarheid te verlengen en te voorkomen dat vocht en zuurstof het voedsel aantasten.

56 artikel(en)

56 artikel(en)

Merken

Bekijk hieronder alle verschillende merken noodrantsoenen

NRG-5 Noodrantsoen
Katadyn Noodrantsoen
Readywise Noodrantsoen
BP-ER Noodrantsoen
Seven Oceans Noodrantsoen
Fuel your preparation Noodrantsoen
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius