Drinkwater Rantsoen Seven Oceans 500ml

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
  • 500 ml drinkwater van superieure kwaliteit
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • Minimaal 5 jaar houdbaar
  • Makkelijk op te bergen
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,913 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Iedereen heeft water nodig om te overleven en het menselijk lichaam kan slechts enkele dagen zonder. Een noodrantsoen met drinkwater is daarom een vast onderdeel van ieder pakket met producten om te overleven.

Deze verpakking bevat in totaal 500 ml aan drinkwater van superieure kwaliteit. Het rantsoen is verpakt in 4-laags aluminiumfolie. Hierdoor is het lang houdbaar en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Extreme hitte of vorst is geen probleem.

Het drinkwaterrantsoen is opgedeeld in vijf zakjes van 100ml (2x50ml). Hierdoor kan je heel makkelijk je benodigde porties gebruiken zonder het overige water te verspillen. Dankzij de stevige en flexibele zakjes is dit noodwater compact en met minimaal extra gewicht op te bergen.

Het water is na productie minimaal vijf jaar houdbaar. Dit drinkwater rantsoen wordt geproduceerd in overeenstemming met strenge hygiëne-eisen en onder toezicht van de Noorse gezondheidsautoriteiten. Het product is internationaal goedgekeurd. Bekijk ook eens al onze noodrantsoenen van Seven Oceans.

Specificaties

Merk Seven Oceans
Houdbaarheid 5 Jaar
Type Noodrantsoen Waterrantsoen

Bezig met laden...