Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Drinkwater Rantsoen Seven Oceans 7 dagen

Snel overzicht

 • 30 x 500 ml drinkwater van superieure kwaliteit
 • Bestand tegen extreme weersomstandigheden
 • Minimaal 5 jaar houdbaar
 • Makkelijk op te bergen

  Levertijd:

  Actuele voorraad stuks

  € 75,00

  € 75,00

  Betaal in 3 termijnen van bedrag met iDEAL, 0% Rente via
  30 x Drinkwater Rantsoen Seven Oceans 500ml   +€ 0,00

  € 75,00

  Productbeschrijving

  Iedereen heeft water nodig om te overleven en het menselijk lichaam kan slechts enkele dagen zonder. Dit noodrantsoen met drinkwater zou iedereen moeten hebben. Dit rantsoen bevat 30 rantsoenen van 500ml water (in totaal vijftien liter water).

  Noodrantsoen water goed voor 7 dagen

  Je moet ongeveer 2 liter water per dag drinken. Dit rantsoen bevat in totaal vijftien liter water, dus goed voor een dikke week. In noodsituaties is dit rantsoen van onschatbare waarde.

  Over de verpakking

  Dit pakket weegt 16,33kg en is verpakt in golfkarton (volume: 0.0293 m3).

  In de doos bevinden zich 30 noodrantsoenen water. De verpakking van een enkel rantsoen water bevat in totaal 500 ml aan drinkwater van superieure kwaliteit. Het rantsoen is verpakt in 4-laags aluminiumfolie. Hierdoor is het lang houdbaar en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Extreme hitte of vorst is geen probleem.

  Binnenin de aluminium verpakkingen zitten weer kleinere zakjes van 100ml (2x50ml). Hierdoor kan je heel makkelijk je benodigde porties gebruiken zonder het overige water te verspillen. Dankzij de stevige en flexibele zakjes is dit noodwater compact en met minimaal extra gewicht op te bergen.

  Het water is minimaal vijf jaar houdbaar. Dit drinkwater rantsoen wordt geproduceerd in overeenstemming met strenge hygiëne-eisen en onder toezicht van de Noorse gezondheidsautoriteiten. Het product is internationaal goedgekeurd.

  iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius