Evolve Oxygen 6 x 15L

€ 139,95

Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
  • 6 x fles 15 liter zuurstof
  • 97 % zuiverheid en zeer compact, slechts 16,5 x 16,9 cm
  • Innovatieve opslagmethode: meer zuurstof in kleinere containers
  • Geschikt voor het direct toedienen van extra zuurstof
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,898 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Met de Evolve Oxygen 15L zuurstoffles van heeft u zuurstof in een klein, handig formaat, klaar om overal mee naartoe te nemen. Zuurstof is essentieel voor ons lichaam en de zuurstoffles van Evolve Oxygen stellen u in staat uw lichaam op elk moment een oppepper te geven. Evolve Oxygen is geschikt voor sporters die willen herstellen en presteren, oudere mensen die een actieve levensstijl nastreven, mensen die zich op grote hoogten bevinden en behoefte hebben aan hoogteacclimatie, en ook voor degenen die te maken hebben met een slechte luchtkwaliteit. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de zuurstoffles op te bergen en is ideaal voor preppers om altijd bij de hand te hebben.

De veelzijdigheid van zuurstofgebruik

Zuurstof is voor velen een essentiële bron van vitaliteit. Tijdens het bergwandelen kan het zijn dat de hoogte ademhalingsproblemen veroorzaakt. Extra zuurstof kan de luchtigheid in uw hoofd verminderen. Het kan ook voordelig zijn bij het herstellen van zware verwondingen of voor verbeterde concentratie tijdens het studeren. Bij intensieve sportactiviteiten kan het uw uithoudingsvermogen verbeteren.

Revolutionaire opslagtechniek voor zuurstof

Wat de Evolve Oxygen tanks uniek maakt, is de speciale opslagtechniek die het mogelijk maakt twee keer zoveel zuurstof in de tank op te slaan dan standaardmodellen. Hierdoor blijft de tank van Evolve Oxygen klein en draagbaar. De opslagtechniek voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Veelzijdig gebruik van de Evolve Oxygen Zuurstoffles

Geconcentreerde zuurstof kan in veel verschillende situaties nuttig zijn. Denk aan berggebieden op grote hoogte waar zuurstof schaars is. Extra zuurstof kan nodig zijn om energieniveaus te herstellen en duizeligheid te voorkomen. Ook bij een brand, waar rook de zuurstoftoevoer kan blokkeren, kan een zuurstoftank nuttig zijn. Het toedienen van extra zuurstof kan kortademigheid verminderen en uw lichaam energie geven.

Opslag van Evolve Oxygen 15L

Zuurstof wordt onder hoge druk opgeslagen in een opslagtank. Bewaar de tank op een maximale temperatuur van 50 °C, buiten het bereik van kinderen. Controleer na vervoer altijd de conditie van de tank. Vermijd opslag in de buurt van brandbare gassen en materialen en roken in de nabijheid van de zuurstoftank is sterk afgeraden.

Veiligheidsrichtlijnen

Voor de veiligheid van de gebruiker zijn de volgende veiligheidsrichtlijnen opgesteld.

H229: Bij temperaturen boven de 50 °C kan de tank vervormen en barsten.

H270: Oxiderend: kan brand veroorzaken of verergeren.

R8: Kan brand veroorzaken bij contact met gemakkelijk ontvlambare materialen.

Evolve Oxygen met een zuiverheid van 97% is uitsluitend bedoeld voor recreatief gebruik. Het is een perfecte aanvulling voor sportbeoefenaars, senioren, en mensen die zich bevinden in regio's op grote hoogte of met luchtkwaliteit die ademhaling bemoeilijkt. Het is niet noodzakelijk om een recept te hebben om Evolve Oxygen aan te schaffen. Dit product is geen medische zuurstof, heeft geen therapeutische toepassing, en is niet ontworpen om enige ziekte of medische aandoening te behandelen. Als u te maken heeft met een medische aandoening, adviseren we u om advies in te winnen bij uw arts.

Kenmerken van de Evolve Oxygen 15L zuurstoffles

  • Merk: Evolve Oxygen
  • Inhoud: 6 x 15 liter
  • Afmetingen: 16,5 x 16,9 cm per zuurstoffles
  • Compact en handzaam ontwerp
  • Lees voor gebruik de instructies
  • Geschikt voor tijdens het sporten

Specificaties

Merk Evolve Oxygen