Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Evolve Oxygen 3 x 15L

Snel overzicht

 • 3 x fles 15 liter zuurstof
 • 97 % zuiverheid en zeer compact, slechts 16,5 x 16,9 cm
 • Een 15 liter zuurstoffles is goed voor circa 330 inhalaties van 1 seconde
 • Een speciale manier van opslaan: meer zuurstof in kleinere containers
 • Voor het direct toedienen van extra zuurstof

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 74,95

€ 74,95

Betaal in 3 termijnen van bedrag met iDEAL, 0% Rente via
3 x Evolve Oxygen 15L   +€ 0,00

€ 74,95

Productbeschrijving

Met de Evolve Oxygen 15L zuurstoffles van heeft u zuurstof in een klein, handig formaat, klaar om overal mee naartoe te nemen. Zuurstof is essentieel voor ons lichaam en de zuurstoffles van Evolve Oxygen stellen u in staat uw lichaam op elk moment een oppepper te geven. Evolve Oxygen is geschikt voor sporters die willen herstellen en presteren, oudere mensen die een actieve levensstijl nastreven, mensen die zich op grote hoogten bevinden en behoefte hebben aan hoogteacclimatie, en ook voor degenen die te maken hebben met een slechte luchtkwaliteit.

Verschillende manier op zuurstof te gebruiken

Voor veel mensen is zuurstof een onmisbare bron van energie. Als je aan het hiken bent in de bergen kan het voorkomen dat je door hoogte benauwdheid voelt in de lucht. Het extra toedienen van zuurstof helpt hierbij om de lichtheid in je hoofd te verminderen. Ook bij het revalideren van ernstige blessures schijnt het te helpen extra zuurstof toe te dienen. Tijdens het studeren kan extra zuurstof helpen bij een verbeterde concentratie. Ook bij intensief sporten kan het je een boost geven om je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Zuurstof opslaan met een nieuwe techniek

Het voordeel van de Evolve Oxyen zuurstofflessen is dat er gebruik is gemaakt van een speciale techniek waardoor er 2 keer zoveel zuurstof in de tank zit dan conventionele modellen. Om deze reden is het formaat van deze zuurstoftank van Simply Breathe lekker compact en dus makkelijk mee te nemen. Uiteraard voldoet de methode van opslag aan alle veiligheidsvoorschriften.

Meer toepassingen van de zuurstoffles van Evolve Oxygen

Het gebruik van geconcentreerde zuurstof komt in veel verschillende situaties goed van pas. Een voorbeeld hiervan is al je in een bergachtig gebied bent en je op grote hoogtes bevindt. Boven in de bergen is er minder zuurstof beschikbaar. Hierdoor kan je zelf licht in je hoofd raken of moeite hebben met ademhalen. Het nemen van extra zuurstof is daarom ook noodzakelijk om weer energie te krijgen en duizeligheid of erger te voorkomen. Verder is het handig om een zuurstoffles bij je te hebben in geval van brand. Vanwege de rook komt er niet genoeg zuurstof in je longen terecht. Ook andere verontreinigen van de lucht kunnen er voor zorgen dat je moeite hebt met ademhalen. Het toedienen van extra zuurstof helpt je lichaam om weer kortademigheid te verminderen en geeft je lichaam weer energie.

De opslag van Evolve Oxygen 15L

In een opslagtank wordt zuurstof onder hoge druk opgeslagen. Daarom zijn er enkele voorwaarden voor het bewaren van een tank. Sla de tank bijvoorbeeld altijd op bij een temperatuur van maximaal 50 °C. Hou de tank verder buiten het bereik van kinderen. Daarnaast vormt een beschadigde tank een gevaar. Controleer na transport daarom altijd de staat van de tank. Bewaar de Simply Breathe Evolve Oxygen 15L nooit in de buurt van brandbare gassen en materialen. Roken in nabijheid van de zuurstoftank is ook ten zeerste afgeraden.

Veiligheidsvoorschriften

Om de veiligheid te waarborgen is het essentieel dat gebruikers rekening houden met de onderstaande veiligheidsvoorschriften.

H229: bij temperaturen boven de 50 °C bestaat de kans op het vervormen en openbarsten van de tank.

H270: oxidator: kan brand veroorzaken of verergeren.

R8: contact met makkelijk ontvlambare materialen leidt mogelijk tot brand.

Evolve Oxygen met een zuiverheid van 97% is uitsluitend bedoeld voor recreatief gebruik. Het is een perfecte aanvulling voor sportbeoefenaars, senioren, en mensen die zich bevinden in regio's op grote hoogte of met luchtkwaliteit die ademhaling bemoeilijkt. Het is niet noodzakelijk om een recept te hebben om Evolve Oxygen aan te schaffen. Dit product is geen medische zuurstof, heeft geen therapeutische toepassing, en is niet ontworpen om enige ziekte of medische aandoening te behandelen. Als u te maken heeft met een medische aandoening, adviseren we u om advies in te winnen bij uw arts.

Specificaties van de Simply Breathe Evolve Oxygen 15L

 • Merk: Evolve Oxygen
 • Inhoud: 3 x 15 liter
 • Afmetingen: 16,5 x 16,9 cm
 • Verpakt in een kleine tank
 • Lees de aanwijzingen voor gebruik
 • Goed voor tijdens het sporten
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius