Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Evolve Oxygen 22L

Snel overzicht

 • 22 liter zuurstof in een stevige en veilige tank
 • 97 % zuiverheid en zeer compact, slechts 20,5 x 17,4 cm
 • Een 22 liter zuurstoffles is goed voor circa 480 inhalaties van 1 seconde
 • Veel zuurstof in een kleine tank door een bijzondere manier van opslaan
 • Makkelijk te gebruiken zonder medische training

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 34,95

Productbeschrijving

Zuurstof is een onmisbare energiebron voor ons lichaam. In deze tank zit 22 liter geconcentreerde zuurstof voor extra toediening onder specifieke omstandigheden. Door een unieke manier van opslag zit er veel meer zuurstof in de tank dan de beperkte afmetingen doen vermoeden. Daarom is de Evolve Oxygen 22 liter van Evolve Oxygen uitermate geschikt om mee te nemen. Voor preppers is dit daarnaast een handige fles om achter de hand te houden. Door de beperkte afmetingen bewaar je de tank met zuurstof eenvoudig op een makkelijk bereikbare plek.

Toepassingen van zuurstof

Je kunt de tank makkelijk met je meenemen en overal gebruiken waar je wilt. Op grote hoogtes is het toedienen van extra zuurstof in sommige gevallen noodzakelijk. Verder is het handig om over zuurstof te beschikken tijdens een brand. Door de rook komt er niet genoeg zuurstof in je longen. Met een paar flinke ademteugen uit deze tank maak je het je longen een stuk makkelijker om voldoende zuurstof op te nemen. Andere verontreinigingen van de lucht kunnen het ademhalen ook bemoeilijken. Extra zuurstof toedienen helpt tegen kortademigheid en geeft je lichaam energie.

Andere doeleinden voor het gebruik van Evolve Oxygen

Zuurstofflessen zoals deze worden meer en meer gebruikt. Er zijn aanwijzingen dat het helpt tijdens een revalidatieproces. Daarnaast zijn er mensen die voordelen ervaren van zuurstof wanneer ze niet in slaap kunnen komen of te maken hebben met overmatige stress. Voor deze voordelen is echter nooit wetenschappelijk bewijs gevonden.

Het veilig opslaan van een zuurstoffles

In een tank zoals deze is zuurstof onder hoge druk opgeslagen. Schade aan de container moet daarom te allen tijde voorkomen worden. Bewaar de fles onder de 50 °C. Hogere temperaturen leiden mogelijk tot vervormingen en dat brengt de integriteit van de tank in gevaar. Leg de container daarom nooit in de zon. Voorkom verder dat de tank in aanraking komt met vuur en brandbare materialen. Daarbovenop raden we aan om de staat van de tank te controleren na transport. Deuken, vervormingen en beschadigingen vormen namelijk potentieel een gevaar.

Veiligheidsvoorschriften

Voor de veiligheid van gebruikers is het belangrijk om de onderstaande veiligheidsvoorschriften op te volgen.

H229: bij een temperatuur van boven de 50 °C kan de zuurstoftank vervormen en openbarsten.

H270: oxidator: door het product kan brand ontstaan of verspreid worden.

R8: wanneer de tank in aanraking komt met licht ontvlambare materialen bestaat de kans op brand.

Evolve Oxygen met een zuiverheid van 97% is uitsluitend bedoeld voor recreatief gebruik. Het is een perfecte aanvulling voor sportbeoefenaars, senioren, en mensen die zich bevinden in regio's op grote hoogte of met luchtkwaliteit die ademhaling bemoeilijkt. Het is niet noodzakelijk om een recept te hebben om Evolve Oxygen aan te schaffen. Dit product is geen medische zuurstof, heeft geen therapeutische toepassing, en is niet ontworpen om enige ziekte of medische aandoening te behandelen. Als u te maken heeft met een medische aandoening, adviseren we u om advies in te winnen bij uw arts.

Specificaties van de Evolve Oxygen 22L

 • Merk: Evolve Oxygen
 • Inhoud: 22 liter
 • Afmetingen: 20,5 x 17,4 cm
 • Veel zuurstof in een compacte tank
 • Neem de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door
 • Bewaar het de tank koel en buiten het zonlicht
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius