Evolve Oxygen 22L

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
 • 15 liter zuurstof in een stevige en veilige tank
 • 97 % zuiverheid en zeer compact, slechts 16,5 x 16,9 cm
 • Een 15 liter zuurstoffles is goed voor circa 330 inhalaties van 1 seconde
 • Een speciale manier van opslaan: meer zuurstof in een kleinere container
 • Voor het direct toedienen van extra zuurstof
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,913 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Deze tank met 15 liter zuurstof is ideaal om mee te nemen. Er zijn namelijk veel situaties waarbij je mogelijk voordeel haalt uit de container met Evolve Oxygen 15 l van Simply Breathe.

Een nieuwe techniek om zuurstof op te slaan

Door een speciale techniek zit er 2 keer zoveel zuurstof in deze tank dan conventionele modellen. Hierdoor is deze zuurstoftank van Evolve Oxygen is lekker compact en dus makkelijk mee te nemen. Uiteraard voldoet de methode van opslag aan alle veiligheidsvoorschriften.

Evolve Oxygen: zuurstof om sneller te herstellen

Voor het menselijk lichaam is zuurstof een onmisbare bron van energie. Tijdens het sporten helpt het toedienen van extra zuurstof om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Er zijn aanwijzingen dat extra zuurstof helpt bij het revalideren na een zware blessure. Tijdens een medisch noodgeval kan het eveneens noodzakelijk zijn om iemand zuurstof toe te dienen. Sommige voelen de voordelen van zuurstof wanneer ze te kampen hebben met stress, slaapproblemen of misselijkheid tijdens het rijden in een auto of bus.

Meer toepassingen van de zuurstoffles van Simply Breathe

Er zijn veel situaties waarin geconcentreerde zuurstof van pas komt. Bijvoorbeeld wanneer je in een bergachtig gebied op grote hoogtes bent. Boven in de bergen is er sprake van dunnere lucht en dat leidt tot minder zuurstofopname bij het ademhalen. Een tank met geconcentreerde zuurstof is dan ideaal om weer energie te krijgen en duizeligheid of erger te voorkomen. Tijdens een brand of ernstige verontreiniging van de lucht is extra zuurstof ook meer dan welkom. Kortom, er zijn talloze toepassingen voor de zuurstoffles van Evolve Oxygen.

De opslag van Evolve Oxygen 15L

In een opslagtank wordt zuurstof onder hoge druk opgeslagen. Daarom zijn er enkele voorwaarden voor het bewaren van een tank. Sla de tank bijvoorbeeld altijd op bij een temperatuur van maximaal 50 °C. Hou de tank verder buiten het bereik van kinderen. Daarnaast vormt een beschadigde tank een gevaar. Controleer na transport daarom altijd de staat van de tank. Bewaar de Evolve Oxygen 15L nooit in de buurt van brandbare gassen en materialen. Roken in nabijheid van de zuurstoftank wordt ook ten zeerste afgeraden.

Veiligheidsvoorschriften

Om de veiligheid te waarborgen is het essentieel dat gebruikers rekening houden met de onderstaande veiligheidsvoorschriften.

H229: bij temperaturen boven de 50 °C bestaat de kans op het vervormen en openbarsten van de tank.

H270: oxidator: kan brand veroorzaken of verergeren.

R8: contact met makkelijk ontvlambare materialen leidt mogelijk tot brand.

Evolve Oxygen met een zuiverheid van 97% is uitsluitend bedoeld voor recreatief gebruik. Het is een perfecte aanvulling voor sportbeoefenaars, senioren, en mensen die zich bevinden in regio's op grote hoogte of met luchtkwaliteit die ademhaling bemoeilijkt. Het is niet noodzakelijk om een recept te hebben om Evolve Oxygen aan te schaffen. Dit product is geen medische zuurstof, heeft geen therapeutische toepassing, en is niet ontworpen om enige ziekte of medische aandoening te behandelen. Als u te maken heeft met een medische aandoening, adviseren we u om advies in te winnen bij uw arts.

Specificaties van de Simply Breathe Evolve Oxygen 15L

  Evolve Oxygen 15L
 • Merk: Evolve Oxygen
 • Inhoud: 15 liter
 • Afmetingen: 16,5 x 16,9 cm
 • Verpakt in een kleine tank
 • Lees de aanwijzingen voor gebruik
 • Goed voor tijdens het sporten

Specificaties

Merk Evolve Oxygen

Bezig met laden...