Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Evolve Oxygen 6 x 22L

Snel overzicht

 • 6 x fles 22 liter zuurstof
 • 97 % zuiverheid en zeer compact, slechts 20,5 x 17,4 cm per zuurstoffles
 • Een 22 liter zuurstoffles is goed voor circa 480 inhalaties van 1 seconde
 • Dankzij een unieke opslagmethode past er verrassend veel zuurstof in deze compacte tanks
 • Geschikt voor het direct toedienen van extra zuurstof

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 189,95

€ 189,95

6 x Evolve Oxygen 22L   +€ 0,00

€ 189,95

Productbeschrijving

Deze productbundel betreft 6 zuurstofflessen van 22 liter met pure zuurstof. Zondoende heb je zuurstof in een klein, handig formaat, klaar om overal mee naartoe te nemen. Zuurstof is essentieel voor ons lichaam en de zuurstoffles van Evolve Oxygen stellen u in staat uw lichaam op elk moment een oppepper te geven. Evolve Oxygen is geschikt voor sporters die willen herstellen en presteren, oudere mensen die een actieve levensstijl nastreven, mensen die zich op grote hoogten bevinden en behoefte hebben aan hoogteacclimatie, en ook voor degenen die te maken hebben met een slechte luchtkwaliteit. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de zuurstoffles op te bergen en is ideaal voor preppers om altijd bij de hand te hebben.

Het veilig bewaren van een zuurstoftank

Zuurstof wordt in dergelijke tanks onder hoge druk bewaard. Het is daarom essentieel om beschadigingen aan de container te vermijden. Bewaar de tank bij temperaturen lager dan 50 °C om mogelijke vervormingen en daarmee risico's voor de integriteit van de tank te voorkomen. De tank mag nooit in de zon liggen en moet uit de buurt van vuur en brandbare materialen blijven. Na transport raden we aan om de staat van de tank te controleren, want deuken, vervormingen en beschadigingen kunnen gevaarlijk zijn.

Toepassingsmogelijkheden van Evolve Oxygen

Je kunt de tank eenvoudig meenemen en gebruiken waar nodig. Extra zuurstof kan op grote hoogtes nodig zijn, of bij een brand waar rook de zuurstoftoevoer naar je longen belemmert. Enkele diepe teugen uit deze tank kunnen je longen helpen om voldoende zuurstof op te nemen. Ook bij andere vormen van luchtverontreiniging kan extra zuurstoftoediening helpen tegen kortademigheid en energie leveren aan je lichaam.

Veiligheidsvoorschriften

Om de veiligheid van gebruikers te garanderen, is het belangrijk om de volgende veiligheidsrichtlijnen op te volgen.

H229: De zuurstoftank kan bij temperaturen boven de 50 °C vervormen en openbarsten.

H270: Oxidator: het product kan brand veroorzaken of helpen verspreiden.

R8: Bij contact met licht ontvlambare materialen kan brand ontstaan.

Evolve Oxygen met een zuiverheid van 97% is uitsluitend bedoeld voor recreatief gebruik. Het is een perfecte aanvulling voor sportbeoefenaars, senioren, en mensen die zich bevinden in regio's op grote hoogte of met luchtkwaliteit die ademhaling bemoeilijkt. Het is niet noodzakelijk om een recept te hebben om Evolve Oxygen aan te schaffen. Dit product is geen medische zuurstof, heeft geen therapeutische toepassing, en is niet ontworpen om enige ziekte of medische aandoening te behandelen. Als u te maken heeft met een medische aandoening, adviseren we u om advies in te winnen bij uw arts.

Andere gebruiksmogelijkheden van Evolve Oxygen

Er wordt steeds vaker naar zuurstoftanks zoals deze gegrepen. Er zijn aanwijzingen dat ze behulpzaam kunnen zijn tijdens revalidatie. Sommige mensen ervaren bovendien de voordelen van extra zuurstof bij slaapproblemen of overmatige stress. Hoewel er nog geen wetenschappelijk bewijs voor deze voordelen is, lijkt het gebruik in deze context toe te nemen.

Specificaties van de Evolve Oxygen 22L zuurstoffles

 • Merk: Simply Breathe
 • Inhoud: 6 x 22 liter
 • Afmetingen: 20,5 x 17,4 cm per zuurstoffles
 • Compacte tank met een grote hoeveelheid zuurstof
 • Bestudeer zorgvuldig de instructies
 • Bewaar de tanks koel en uit direct zonlicht
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius