Evolve Oxygen 3 x 22L

0 beoordelingen

€ 99,95

Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
  • 3 x fles 22 liter zuurstof
  • 97 % zuiverheid en zeer compact, slechts 16,5 x 16,9 cm
  • Veel zuurstof in een kleine tank door een bijzondere manier van opslaan
  • Makkelijk te gebruiken zonder medische training
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,910 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Zuurstof is cruciaal voor onze lichaamsfuncties. Deze containers bevatten 22 liter geconcentreerde zuurstof, bedoeld voor extra gebruik onder specifieke omstandigheden. Dankzij een innovatieve opslagmethode, bevatten de tanks veel meer zuurstof dan hun compacte formaat doet vermoeden. Dit maakt de Evolve Oxygen 22 liter ideaal om mee op pad te nemen.

Toepassingsgebieden van zuurstof

De tank is gemakkelijk mee te nemen en kan overal worden gebruikt waar je maar wilt. Op grote hoogte kan het in sommige situaties nodig zijn om extra zuurstof toe te dienen. Daarnaast kan zuurstof nuttig zijn tijdens een brand, waar rook de zuurstoftoevoer naar je longen kan verminderen. Een paar flinke teugen uit deze tank kunnen het voor je longen een stuk gemakkelijker maken om voldoende zuurstof op te nemen. Extra zuurstoftoediening kan ook nuttig zijn bij andere vormen van luchtverontreiniging, aangezien het helpt tegen kortademigheid en je lichaam van energie voorziet.

Andere toepassingen voor Evolve Oxygen

Zuurstoftanks zoals deze worden steeds vaker gebruikt. Er zijn aanwijzingen dat ze behulpzaam kunnen zijn tijdens een revalidatieproces. Bovendien zijn er mensen die de voordelen van zuurstof ervaren wanneer ze moeite hebben met slapen of te maken hebben met buitensporige stress. Echter, wetenschappelijk bewijs voor deze voordelen is nog niet gevonden.

Het veilig opbergen van een zuurstoftank

Zuurstof wordt onder hoge druk opgeslagen in een tank zoals deze. Het is daarom van cruciaal belang om schade aan de container te voorkomen. Bewaar de tank bij temperaturen onder de 50 °C om mogelijke vervormingen en daarmee een gevaar voor de integriteit van de tank te voorkomen. Leg de tank nooit in de zon en zorg ervoor dat deze niet in contact komt met vuur en brandbare materialen. Daarnaast adviseren we om de toestand van de tank na transport te controleren. Deuken, vervormingen en beschadigingen kunnen potentieel gevaarlijk zijn.

Veiligheidsinstructies

Het is belangrijk voor de veiligheid van gebruikers om de volgende veiligheidsinstructies te volgen.

H229: bij temperaturen boven de 50 °C kan de zuurstoftank vervormen en openbarsten.

H270: Oxidator: het product kan brand veroorzaken of verspreiden.

R8: bij contact met licht ontvlambare materialen kan er brand ontstaan.

Evolve Oxygen met een zuiverheid van 97% is uitsluitend bedoeld voor recreatief gebruik. Het is een perfecte aanvulling voor sportbeoefenaars, senioren, en mensen die zich bevinden in regio's op grote hoogte of met luchtkwaliteit die ademhaling bemoeilijkt. Het is niet noodzakelijk om een recept te hebben om Evolve Oxygen aan te schaffen. Dit product is geen medische zuurstof, heeft geen therapeutische toepassing, en is niet ontworpen om enige ziekte of medische aandoening te behandelen. Als u te maken heeft met een medische aandoening, adviseren we u om advies in te winnen bij uw arts.

Specificaties van de Simply Breathe Evolve Oxygen 22L

  • Merk: Evolve Oxygen
  • Inhoud: 3 x 22 liter
  • Afmetingen: 20,5 x 17,4 cm
  • Ruime hoeveelheid zuurstof in een compacte tank
  • Lees de instructies zorgvuldig door
  • Bewaar de tanks koel en uit de zon

Specificaties

Merk Evolve Oxygen

Bezig met laden...