Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Zuurstof

Zuurstoffles kopen? Ontdek Evolve Oxygen, de beste keuze!

Welkom bij de vertrouwde bron om uw zuurstoffles te kopen. Evolve Oxygen biedt draagbare aanvullende zuurstof van 97% zuiverheid voor natuurlijke ademhalingsondersteuning. Neem pure zuurstof mee tijdens het sporten, wandelen, klimmen, voetballen of zelfs in de auto voor een energieboost. U heeft geen doktersrecept nodig. Wij bieden alleen de zuiverste zuurstof aan met de hoogste zuiverheidsgraad onder draagbare zuurstofflessen. Onze zuurstofflessen hebben een ongekende zuiverheid van maar liefst 97%! Verpakt in handige flessen van 15 liter of 22 liter, maken wij Evolve Oxygen de ideale leverancier van pure zuurstof. → Lees Meer

Wanneer is het gebruik van zuurstof nodig?

Bent u op zoek naar een extra stimulans? Onze oxygen boosters zijn perfect voor u. Evolve Oxygen is geschikt voor sporters die willen herstellen en presteren, oudere mensen die een actieve levensstijl nastreven, mensen die zich op grote hoogten bevinden en behoefte hebben aan hoogteacclimatie, en ook voor degenen die te maken hebben met een slechte luchtkwaliteit. Wist u dat de lucht die we inademen slechts 21% zuurstof bevat? Het overgrote deel is nutteloze stikstof, namelijk 78%. Ons lichaam heeft zuurstof nodig om energie te genereren.

Slechte luchtkwaliteit en zuurstoftekort

Een gebrek aan zuurstof kan een negatieve invloed hebben op zowel lichaamsprestaties als geestelijke gesteldheid. Op zeeniveau bedraagt het gemiddelde zuurstofgehalte 21%. Op grote hoogte kan dit aanzienlijk lager zijn. Evolve Oxygen biedt een gemakkelijke bron van 97% zuivere aanvullende zuurstof. Luchtvervuiling is een groeiend probleem, vooral in stedelijke gebieden. Onderzoeksrapporten tonen aan dat het zuurstofgehalte in de lucht aanzienlijk lager is in vergelijking met vorige generaties. Meer zuurstof betekent sneller herstel van cellen, een betere immuunrespons en een algemeen betere gezondheid.

Eenvoudig zuurstof kopen bij ons

Met slechts een paar klikken kunt u zuurstof bestellen in verschillende formaten die aansluiten op uw specifieke behoeften.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius