Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Het is drukker dan normaal door de coronamaatregels bij de pakketdiensten. Houd rekening met enkele dagen extra levertijd.

Ebola Bescherming

Ebolabescherming, Ebola pakken, Ebola pak kopen, Ebolabeschermingspakket, Corona berscherming

Bestel hier een professioneel pak ter bescherming tegen het Ebola- en Coronavirus. Wereldwijd verspreid het Ebola virus zich snel en onlangs viel de eerste dode in Amerika. Meer dan 2800 mensen zijn overleden en meer dan 5800 mensen zijn besmet met het levensgevaarlijke virus. Dit is voor veel mensen reden zich zelf hier zo optimaal mogelijk tegen te beschermen en besmetting proberen te voorkomen. Ebola is een dodelijke en zeer besmettelijke virusziekte die het immuunsysteem aantast en interne bloedingen veroorzaakt. Afhankelijk de variant van het Ebolavirus sterft tot 90 procent van de mensen na besmetting. Ebola wordt overgedragen via bloed, zweet, urine of speeksel. Er zijn nog geen medicijnen en geen vaccin tegen de ziekte. Er gaan geruchten dat het virus zich mogelijk ook via de lucht verspreid. Dit dient nog verder onderzocht te worden. Lees meer

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Ebolabescherming, Ebola pak en Ebolabeschermings materiaal

3M is één van de grootste aanbieder van beschermende pakken en andere beschermingsmiddelen. Wij hebben in overleg met 3M een tweetal ebolapakken voor u samengesteld. Zo vindt u bij ons een Ebola Pak Basic (compleet beschermingspakket) en een Ebola Pak Premium (compleet beschermingspakket)Ook vind u in onze shop losse beschermende materialen zodat u zich snel en voordelig kunt beschermen. Het is aan te raden een voorraad te bestellen omdat de pakken bij besmetting niet meer te gebruiken zijn. Ook vanuit bedrijven is er grote vraag naar Ebolapakken om hun personeel zo goed mogelijk te beschermen. Bij Ebola pakken is het belangrijk dat deze aan de hoogste eisen voldoet. Pas u op voor bedrijven die incomplete ebolapakken verkopen. Alleen een beschermend overal is bijvoorbeeld niet voldoende. Wij hebben voor u comple ebola pakken samengesteld.

Bestel ook andere noodartikelen

Denkt u ook aan andere producten die handig kunnen zijn bij een Ebolauitbraak zoals een lang houdbaar noodrantsoen en een voorraad water. Wij leveren hoogwaardige lang houdbare maaltijden van Mountain House. Ook kunt u bij ons een NRG 5 noodrantsoen kopen. NRG 5 is noodvoedsel dat VN en het Rode Kruis ook gebruiken en is van absolute top kwaliteit. Bekijk een NRG5 noodrantsoenen: NRG 5 Noodrantsoen 3 maanden, NRG 5 Noodrantsoen 6 maanden, NRG 5 Noodrantsoen 24 dagen.

Ebola uitbraak

Wereldwijd verspreid Ebola zich steeds sneller. Steeds meer mensen worden zich hiervan bewust waardoor veel mensen nu zelf actie ondernemen Ebolapakken kopen. Een reden die vaak horen is een overheid die in veel gevallen tekort schiet. Om die reden is het prettig goed voorbereid te zijn op een Ebola uitbreek dich bij huis en uw het risico op besmetting kan beperken. De Ebola pakken die wij verkopen voldoen aan de eisen die het RIVM stelt aan deze pakken en zijn met zorg samen gesteld samen met experts. De ebolapakken die wij verkopen zijn aantrekklijke geprijsd en bieden goede bescherming. Let u wel op dat besmetting nooit 100 % is uit te sluiten. Mochten de Ebolapakken besmet raken dan dient u deze weg te gooien en te onsmetten conform een methode die de overheid u bijvoorbeeld voorschrijft. Er wordt vaak gebruikt gemaakt van chloor hiervoor. Experts raden mensen daarom aan meerdere ebolapakken te bestellen. U kunt bij ons ook los een voorraad Ebolabeschermende handschoenen, ebola beschermende brillen en Ebola beschermende masker en overlaarzen bestellen. Mocht Ebola zich verder verspreiden dan bent u zo goed mogelijk voorbereid. Bekijk de collectie ebolapakken in onze webshop.