Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Katadyn Hiker Pro vervangingsfilter

Snel overzicht

Bestel direct een extra Katadyn Hiker Pro vervangingsfilter!

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 49,95
OF

Productbeschrijving

Katadyn Hiker Pro vervangingsfilter

Het Katadyn Hiker Pro vervangingsfilteris alleen geschikt voor deKatadyn Hiker Pro en de en de Katadyn Base Camp Waterfilter. Dit filterelemente filter protozoa (o.a. Giardia en Cryptosporidium) en bacteriën (o.a. Cholera, Tyfus, Legionella en e. Coli)uit uw drinkwater filtert. Afhankelijk van de kwaliteit van het water, kan het filter tot wel 1.150 liter water reinigen. U kunt er zelfs troebel water mee filteren alleen verkort dit de levensduur van de filter sterk. Wij adviseren u dan het water eerst voor de fileren met een ''voorfilter''.

Geïntegreerde kern met actieve kool

Dit filterelement heeft een geïntegreerde kern met actieve kool die het water heerlijk doet smaken en ook nare geurtjes verwijderd. De filterelement filtert geen virussen of nare smaakjes, daarvoor wordt aangeraden desinfecterende druppels te gebruiken.

Met deze waterfilter filtert u maar liefst 1 liter per minuut met de met zilver geïmpregneerde ceramische filters. U kunt deze waterfilter tijdens outdoor activiteiten direct en éénvoudig vullen en direct van schoon drinkwater genieten. Wit u verzekerd zijn van schoon en veilig drinkwater waar ter wereld je maar bent dan kies je voor de ervaring en de kwaliteit van Katadyn.

Highlights

  • Filtercapaciteit tot ca. 1.150 liter water - afhankelijk van de waterkwaliteit.
  • Filtert bacteriën en protozoën
  • geïntegreerde kern met actief kool (verbeter de smaak van het water)
  • vorstbestendig
  • Filtert 1 liter per minuut!
  • Bekijk hoe u het filterelement vervangt!