Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Persoonlijke Zuurstof Evacuatie Kit

Snel overzicht

  • Noodpakket om te ontsnappen bij brand of blootstelling aan giftig gas
  • Kit met zuurstoftank, masker en slang
  • Inclusief beschermende bril, glow stick en een verkoelende handdoek

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 139,00
Betaal in 3 termijnen van bedrag met iDEAL, 0% Rente via

Productbeschrijving

Met deze persoonlijke evacuatie kit ontsnap je aan brand en blootstelling aan gevaarlijke gassen. Want je creëert je eigen zuurstoftoevoer met de zuurstoffles, het masker en de slang. Hierdoor ben je in staat om een uitgang te vinden of te wachten tot reddingswerkers arriveren.

Een compleet pakket om jezelf of iemand anders te redden

Door gebruik te maken van deze overlevingskit kun je levensgevaarlijke situaties doorstaan. In de tank zit 22 liter zuurstof. Dat houdt je in leven terwijl je wacht op hulp. Er ontstaat een afgesloten systeem om adem te halen, waardoor giftige gassen en rook niet in de longen komen. Dankzij de unieke bril zijn je ogen beschermd en zie je wat er om je heen gebeurt. Vind bijvoorbeeld een uitweg en schat gevaarlijke situaties op de juiste manier in. Dankzij de flexibele hoofdband past het masker altijd. Het voldoet aan de En 166 standaard en is daarom geschikt om onder hoge temperaturen te functioneren.

Extra accessoires om je overlevingskansen te vergroten

Dankzij de glow stick vind je een weg in het donker of in ruimtes waar het zicht om een andere reden belemmerd is. De lichtstok heeft een lengte van 15 centimeter en is gebaseerd op de cyalume (difenyloxalaat) technologie. Hou de stick in je hand of bevestig het met de handige haak aan het uiteinde. De verkoelende handdoek is gemaakt van PVA en is 10 bij 75 centimeter: erg handig om een lichaamsdeel te koelen op weg naar veiligheid.

Een klein en handzaam pakket

Deze slimme kit van AirForLife® neemt weinig ruimte in beslag en zit in een stevige doos. De onderdelen zijn klein en handzaam en toch nog uiterst competent. Zo is de zuurstoffles slechts 66 bij 220 millimeter maar bevat toch nog 22 liter zuurstof. Het masker is uitgerust met hoogwaardige filters tegen rook en giftige chemicaliën. De persoonlijke zuurstof evacuatie kit van AirForLife® is perfect om achter de hand te houden.

Inhoud van de Air For Life overlevingskit

  • Zuurstoffles met een inhoud van 22 liter
  • Masker met zuurstofslang
  • Beschermende bril
  • Verkoelende handdoek
  • Glow stick
  • Opbergdoos
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius