Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

MRE-9

Noodrantsoen kopen

Koop hier een hoogwaardig voedsel noodrantsoen met een houdbaarheid van 5 tot 25 jaar voor een noodsituatie. Een noodsituatie komt vaak onverwacht. Dan geeft het een prettig gevoel om goed voorbereid zijn. U kunt zelf kiezen voor hoe lang u zichzelf, uw kinderen en uw familie wilt verzekeren van voldoende voedsel. → Lees Meer

Wij leveren hoogwaardige lang houdbare maaltijden van onder andere Fuel Your Preparation en ReadyWise zodat u in een noodsituatie lekkere maaltijden kunt eten. Ook kunt u bij ons BP-ER, Seven Oceans en NRG-5 noodrantsoenen kopen. Dit zijn noodrantsoenen die de Verenigde Naties en het Rode Kruis ook gebruiken en zijn van absolute topkwaliteit.

Bereid u en uw gezin voor op een noodsituatie

Wereldwijd lopen geopolitieke spanningen steeds verder op. Daarnaast ontstaan er steeds meer gewapende conflicten. Met de oorlog in Oekraïne komt het allemaal erg dichtbij. Mensen worden zich hierdoor steeds meer bewust van het feit hoe kwetsbaar wij zijn en hoe afhankelijk wij zijn van de overheid. Om die reden is het prettig goed voorbereid te zijn op een noodsituatie zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw basisbehoeften. Het kopen van een nootrantsoen kan hierbij helpen.

Hoge kwaliteit en goede smaak

De kwaliteit van onze noodrantsoenen is zeer goed, met name de Mountainhouse gevriesdroogde maaltijden zijn goed qua smaak en welke tevens tot maar liefst 25 jaar houdbaar zijn!

Verzeker eenvoudig uw voedselvoorziening

Door het kopen van een noodrantsoen verzekert u op een eenvoudige manier uw voedselvoorziening. Ondanks de vele verzekeringen die men kan afsluiten, wordt voedsel en drinkwater vaak vergeten. Men is dan volledig afhankelijk van de bestaande faciliteiten. Mochten deze faciliteiten niet meer toereikend zijn, zullen er snel grote problemen ontstaan. Een supermarkt is binnen enkele uren leeg wanneer mensen besluiten wat extra eten en drinken te kopen. Zorg dat u hier niet 100 % van afhankelijk bent. Bereid u zelf voor.

Een noodrantsoen kunt u aanleggen om verschillenden redenen. Er heerst wereldwijd veel onrust als gevolg van de financiële crisis. Uit de geschiedenis is gebleken dat er tijdens een financiële crisis voedseltekorten kunnen ontstaan als gevolg van onder andere hoge inflatie. Daardoor koopt men in korte tijd supermarkten leeg. Verder zien we sterk stijgende voedselprijzen als gevolg van krapte op de grondstoffenmarkten. Hier spelen ook grote droogtes die van tijd tot tijd voorkomen en die mislukte oogsten tot gevolg hebben. Sinds 2000 stegen voedselprijzen gemiddeld met 100 % volgens de voedsel en landbouworganisatie van de verenigde naties (FAO). U kunt in onze webshop tevens andere Noodartikelen kopen.

→ Verberg deze tekst.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Merken

Bekijk hieronder alle verschillende merken noodrantsoenen

NRG-5 Noodrantsoen
Katadyn Noodrantsoen
Readywise Noodrantsoen
BP-ER Noodrantsoen
Seven Oceans Noodrantsoen
Fuel your preparation Noodrantsoen
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius