Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
 • Watertank met ingebouwde waterfilter
 • Filtert micro-organismen en schadelijke stoffen uit drinkwater
 • Beschikt over een inhoud van 18,5 liter
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,913 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Dit is een watertank en een waterzuiveringsinstallatie in een. In totaal past er 18,5 liter in het reservoir. Schadelijke stoffen en micro-organismen worden door een dubbele filter uit het water verwijderd. Daardoor blijft er schoon drinkwater over. Door het ingebouwde kraantje is de Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw bovendien erg makkelijk in het gebruik. De waterfilters zuiveren in totaal 10.000 liter water voordat ze toe zijn aan vervanging.

Ideaal voor onderweg of tijdens noodsituaties

De Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw is alles wat je nodig hebt om water te zuiveren en op te slaan. Hierdoor is het een perfecte toevoeging aan de uitrusting voor avonturiers die minder bewoonde gebieden verkennen. Daarnaast is het een onmisbare installatie tijdens noodtoestanden.

Schadelijke micro-organismen maken geen kans

In de Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw zit een zogenaamde hollowfibre filter. Die zorgt ervoor dat micro-organismen uit het water gefilterd worden. Bacteriën, parasieten, algen, cysten en protozoa zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor verontreinigd water. De ingebouwde hollowfibre filter behaalt enorm goed resultaten. Deze jerrycan voldoet daarom zelfs aan de eisen die opgesteld zijn in het NSF Protocol P248 for Military Operations. Onder andere 99,9999 % van de bacteriën, 99,99 % van de virussen en 99,9 % van de cysten worden uit het water gehaald.

Een aparte filter voor het garanderen van een goede smaak

Naast bacteriën kunnen chemicaliën verantwoordelijk zijn voor een lage kwaliteit van drinkwater. Zij tasten vooral de smaak aan. De Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw beschikt over een carbon filter. Die haalt stoffen zoals chloor uit het water. Hierdoor is jouw drinkwater niet alleen hygiënisch schoon, maar smaakt het ook nog eens lekker.

De filters van de Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw gaan erg lang mee

Elk waterfilter is op een gegeven moment aan vervanging toe. De Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw beschikt over een indicator. Daar staat op wanneer de waterfilters niet meer optimaal zuiveren. Je hoeft dat dus niet zelf te controleren. De hollowfibre filter kan ongeveer 10.000 liter water filteren. De carbon filter gaat ongeveer 500 liter water mee. Die laatste is dus niet nodig om schoon drinkwater realiseren. Beide filters zijn bij te bestellen en gemakkelijk te installeren.

Een multifunctioneel waterzuiveringssysteem

Met de Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw heb je alles wat je nodig hebt om helemaal zelfstandig schoon drinkwater te produceren. Bovendien is dit apparaat erg gebruiksvriendelijk. Dat merk je aan de indicator voor de waterfilters. Maar ook aan het handige waterkraantje. Hierdoor hoef je nooit met een volle en zware jerrycan te schenken. Je kunt hier een slang aan bevestigen waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk om de Lifesaver Jerrycan 10000 Blauw als douchevoorziening te gebruiken. Bekijk ook eens al onze waterfilters van Lifesaver.

Specificaties van de hollowfibre filter:

 • De filter verwijdert:
  • 99,9999 % van de bacteriën
  • 99,99 % van de virussen
  • 99,9 % van de cysten
 • Zuivert tot 20.000 liter water

Specificaties

Merk Lifesaver
Inhoud 18,5 Liter
Gewicht 4,35 KG
Afmetingen 36 x 18 x 51 CM
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof
Stroomsnelheid van de kraan 3l/min
Garantietermijn 2 Jaar
Filtervervanging Na 10.000 Liter

Bezig met laden...