KATADYN Drip Filterelement Ceradyn

0 beoordelingen
3 op voorraad
Bezig met laden...
 • Krachtige filterelementen op basis van zwaartekracht
 • Geschikt voor de Katadyn Drip Filter Ceradyn & Katadyn Gravidyn
 • Ieder element zuivert in totaal 50.000 liter water
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Schoon drinkwater is essentieel voor het behouden van een goede gezondheid. Katadyn heeft jarenlange ervaring met het bouwen van hoogwaardige waterfiltersystemen. Dit element is gemaakt voor de Katadyn Drip Filter Ceradyn en ook geschikt voor de Katadyn Gravidyn.

Een filterelement die werkt op basis van de zwaartekracht

Bij veel waterzuiveringssystemen moet water met veel druk door de elementen gepompt worden om schadelijke deeltjes uit het water te verwijderen. Dat is heel anders met de Katadyn Filterelement Ceradyn. Aangezien de zwaartekracht de enige vereiste is. Dat brengt enorm veel voordelen met zich mee. Want je bent niet afhankelijk van een krachtbron om water te zuiveren. Tegelijkertijd hoef je zelf niet te pompen om schoon water te realiseren.

De Katadyn Filterelement Ceradyn heeft minuscule poriën

Bacteriën en protozoa maken geen kans wanneer je gebruik maakt van de Katadyn Filterelement Ceradyn. Want de poriën waar het water doorstroomt zijn slechts 0,2 micron. Dat is 0,0002 millimeter. Bovendien is de binnenlaag bedekt met geïmpregneerd zilver. Dat voorkomt contaminatie omdat micro-organismen zich hieraan niet kunnen hechten. Mede door deze uitzonderlijke eigenschappen is de Katadyn Filterelement Ceradyn zo ongelooflijk goed in het reinigen van drinkwater.

Effectief tegen gevaarlijke bacteriën en protozoa

Micro-organismen zijn de boosdoeners als het om verontreinigd water gaat. Ze veroorzaken ziektes en andere problemen met de gezondheid. Dankzij de Katadyn Filterelement Ceradyn drink je overal waar je bent schoon en veilig water. De filters verwijderen 99,9999% van de bacteriën. Denk bijvoorbeeld aan beruchte ziekteverwekkers zoals Klebsilla en Vibrio Cholera. Protozoa zoals Giardia en Cryptosporidium maken eveneens geen kans meer.

Katadyn Filterelement Drip Ceradyn is een filterelement voor alle situaties

Het spreekt voor zich dat de Katadyn Filterelement Ceradyn in vrijwel alle omstandigheden kan worden ingezet. Want alles dat je nodig hebt is de zwaartekracht. Tijdens noodsituaties is stromend water uit de kraan lang niet altijd voorhanden. Daarnaast is het goed mogelijk dat de stroom is uitgevallen. Zonder schoon drinkwater stapelen de problemen zich snel op. Maar dankzij de Katadyn Filterelement Ceradyn beschik je altijd over schoon drinkwater. Want een krachtbron is niet nodig. Bovendien hoef je zelf niet te pompen. De Katadyn Drip Filter Ceradyn heeft een doorstroomsnelheid van 4 liter per uur wanneer deze is uitgerust met 3 Katadyn Ceradyn Filterelementen. Dat is meer dan genoeg voor een groep. Door de brede inzetbaarheid ben je voorbereid op alle mogelijke omstandigheden. Bekijk ook eens al onze waterfilters van Katadyn.

Specificaties van het Katadyn Drip Filterelement Ceradyn

 • Hoogte: 262 mm
 • Diameter: 55 mm
 • Gewicht: 530 g
 • Geïmpregneerd met zilver
 • Poriën met een doorsnede van 0,2 micron
 • Effectief tegen:
  • 99.9999% van de bacteriën (zoals Klebsilla en Vibrio Cholera)
  • 99.9% van de protozoa (zoals Cryptosporidium P. en Giardia l.)
 • Levensduur: 50.000 liter water per element

Specificaties

Merk Katadyn

Bezig met laden...