Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Berkey Priming Ring

Snel overzicht

  • Hulpmiddel om filterelementen voor te bereiden
  • Geschikt voor de Black Berkey Waterfilterelementen en de Berkey PF-2 Fluoride filters
  • Standaard geleverd bij Black Berkey filterelementen

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 3,00

Productbeschrijving

Dit is een erg praktisch hulpmiddel voor iedereen die een Berkey waterfiltersysteem in het bezit heeft. Want de deze waterzuiveringsinstallaties zijn afhankelijk van de Black Berkey en Berkey FP-2 fluoride filters. Met deze Priming Ring maak je ze klaar voor gebruik zodat je optimaal profiteert van je eigen methode om water te zuiveren.

Het onder druk primen van de Black Berkey elementen

Voor gebruik is het belangrijk om de Black Berkey elementen te primen. Dat bevordert de doorstroomsnelheid en dus het aantal liters water dat je per tijdseenheid kan zuiveren. Het primen doe je door onder hoge druk water door het element te laten lopen. Hierdoor verwijder je kleine luchtbelletjes die in het element zitten.

Zo gebruik je de Berkey Priming Ring

De Berkey Priming Ring is makkelijk in gebruik te nemen. Klem de ring eenvoudigweg tussen een filterelement en de kraan. Door het materiaal en het model wordt het water vervolgens onder veel hogere druk door het filterelement gepompt. Dit proces werkt voor zowel de Black Berkey Waterfilter Elementen en de Berkey PF-2 Fluoride filters. Bij de Black Berkey's wordt standaard een Berkey Priming Ring geleverd. Een andere optie is gebruik maken van de Black Berkey Primer. Dat gaat iets makkelijker en is het aangeraden product wanneer je een groot aantal elementen wilt primen.

Specificaties van de Berkey Priming Ring

  • Kleur: Beige
  • Merk: Berkey
Met de Berkey Priming Ring kunt u de Black Berkey Waterfilter Elementen en de Berkey PF-2 Fluoride filters voorbehandelen door deze onder de kraan door te spoelen. U kunt hier ook de Black Berkey Primer voor gebruiken. Dit werkt een stuk makkelijker en beter.

Bekijk hoe u de Berkey Waterfilter elementen moet primen (voorbehandelen)!

iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius