Berkey Priming Ring

0 beoordelingen
8 op voorraad
Bezig met laden...
  • Berkey Priming Ring
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Dit is een erg praktisch hulpmiddel voor iedereen die een Berkey waterfiltersysteem in het bezit heeft. Want de deze waterzuiveringsinstallaties zijn afhankelijk van de Black Berkey en Berkey FP-2 fluoride filters. Met deze Priming Ring maak je ze klaar voor gebruik zodat je optimaal profiteert van je eigen methode om water te zuiveren.

Het onder druk primen van de Black Berkey waterfilterelementen

Voor gebruik is het belangrijk om de Black Berkey waterfilterelementen te primen. Dat bevordert de doorstroomsnelheid en dus het aantal liters water dat je per tijdseenheid kan zuiveren. Het primen doe je door onder hoge druk water door het element te laten lopen. Hierdoor verwijder je kleine luchtbelletjes die in het waterfilterelement zitten.

Zo gebruik je de Berkey Priming Ring

De Berkey Priming Ring is makkelijk in gebruik te nemen. Klem de ring eenvoudigweg tussen een waterfilterelement en de kraan. Door het materiaal en het model wordt het water vervolgens onder veel hogere druk door het filterelement gepompt. Dit proces werkt voor zowel de Black Berkey waterfilterelementen en de Berkey PF-2 Fluoride filters. Bij de Black Berkey waterfilterelementen wordt standaard een Berkey Priming Ring geleverd. Een andere optie is gebruik maken van de Black Berkey Primer. Dat gaat iets makkelijker en is het aangeraden product wanneer je een groot aantal waterfilterelementen wilt primen.

Specificaties van de Berkey Priming Ring

  • Kleur: Beige
  • Merk: Berkey

Specificaties

Merk Berkey

Bezig met laden...