Peronin Plus Vloeibaar Noodrantsoen Vanille Zakje

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
  • Drank met snelle energie om langer door te gaan
  • Rijk aan mineralen en vitamine B, C, D en E
  • Makkelijk verteerbaar en een uitstekende balans van voedingsstoffen
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,910 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Tijdens een lange tocht of een duursport is het cruciaal om voldoende voeding tot je te nemen. Het bereiden van een complete maaltijd is lang niet altijd een optie. Peronin Plus Vloeibaar bestaat uit een zakje met poeder. Voeg hier water aan toe en roer even goed. De ontstane drank is makkelijk verteerbaar zodat je lichaam in een mum van tijd over nieuwe energie beschikt.

Energiedrank met de smaak van vanille

Peronin heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek de perfecte balans gevonden voor hun energiedrank. Dit noodrantsoen zit boordevol kleine, snelle suikers. Die zijn extra makkelijk te verteren. Bovendien is de drank rijk aan eiwitten, vetten en vitamines en mineralen. Deze versie is op smaak gebracht met vanille. Peronin Plus Vloeibaar is de perfecte manier om je lichaam een voedingsbodem te geven om nóg langer door te zetten.

En makkelijk en snel verteerbaar noodrantsoen

Onderzoek heeft aangetoond dat het menselijk lichaam minder goed in staat is om voedsel te verteren tijdens zware omstandigheden. Terwijl je tijdens extreme kou of vermoeidheid juist snel energie nodig hebt. Peronin Vloeibaar is uitzonderlijk makkelijk te verteren. Binnen enkele minuten is het je darm gepasseerd en worden de voedingsstoffen opgenomen door je spijsverteringskanaal. Verleg je eigen grenzen met de smakelijke energiedranken van Peronin!

Voedingsinformatie

Ingrediënten: Maltodextrine, melk eiwit, plantaardig vet, suiker, verzuringsmiddel: citroenzuur, mix van mineraalrijke voedingsstoffen (trisodium citraat, dihydraat, sodium chloride, magnesium hydroxy carbonaat, tripotassium citraat, calcium carbonaat), natuurlijke smaakstoffen, kleurstof: bètacaroteen, mix van vitanminen (lactose, vitamine C, nicotinamide, vitamine E, calcium-D-pantothenaat, vitamine B6 hydrochloride, vitamine B2, vitamine B1 mononitraat, biotine, foliumzuur, vitamine B12)

Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een beker. Voeg 400 milliliter water toe en roer grondig. Verwarm het niet tot temperaturen boven de 6°C.

Gewicht per zakje: 100 g
Voedingswaarde per zakje: 453 kcal
Benodigde hoeveelheid water: 400 ml

Per 100g (droog)
Energie 451kcal
Vet 16.7g
Koolhydraten 49.3g
Waarvan Suikers 17.0g
Eiwit 20.8g
Zout 0.7g

Specificaties

Merk Trek'n Eat
Houdbaarheid 5 Jaar
Type Noodrantsoen Losse Zakjes

Bezig met laden...