Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Midland

Midland staat voor betrouwbare en draadloze communicatie

De beste noodradio's en communicatiesets combineren verschillende eigenschappen. Midland krijgt het als geen ander voor elkaar om betrouwbare, geavanceerde en duurzame apparaten te maken voor onafhankelijke, draadloze communicatie. Ze blijven de concurrentie voor door continu te blijven innoveren. De Midland ER300 noodradio is een begrip op zich. Hetzelfde geldt voor de ER200. Het zijn ideale producten voor noodgevallen of wanneer je een periode in een minder bewoond gebied doorbrengt.

→ Lees Meer

Devices van Midland voor gemotoriseerde voertuigen, avontuur en noodgevallen

Het is een prettig gevoel om altijd in verbinding te staan met je familieleden en nooddiensten. Tijdens calamiteiten zijn standaard netwerken voor telefonie en internet lang niet altijd beschikbaar. Door te kiezen voor de producten van Midland zorg jij dat je compleet onafhankelijk bent. Want in onherbergzame gebieden ben je op jezelf aangewezen. Je hebt hulpmiddelen nodig waar je altijd op kunt vertrouwen. Midland zorgt ervoor dat jij nooit het contact verliest met de buitenwereld. Je blijft dus gewoon communiceren met vrienden, familieleden, reisgenoten en hulpdiensten, zelfs tijdens noodgevallen.

Ideaal om onderweg met elkaar te communiceren

Op de draadloze communicatieapparatuur van Midland kun je altijd rekenen. Kies bijvoorbeeld voor een CB portofoon om onderweg met elkaar in contact te blijven. De noodradio's van Midland zijn eveneens van een uitzonderlijk hoog niveau. Wederom is onafhankelijkheid een van de voornaamste eigenschappen. Zo beschikken de radio's van Midland over een dynamo en een zonnepaneel. Hierdoor blijf je altijd bereikbaar. Verhoog de veiligheid waar je ook bent en kies voor de devices van Midland.

Midland staat voor kraakheldere communicatiemiddelen

Wanneer je overlegt of om hulp vraagt zit je niet te wachten op gekraak en geruis. Hetzelfde geldt voor luisteren naar een noodradio. Je dient de berichtgeving probleemloos te verstaan, zelfs over grote afstanden. De ruisonderdrukking van de noodradio's, portofoons en CB communicatiesystemen van Midland is onovertroffen. Ze zijn onder andere uitgerust met een ANL- filter voor kraakhelder geluid. Verder zoek je automatisch naar noodkanalen en hou je desnoods meerdere zenders in de gaten.

Een marktleider op het gebied van draadloze communicatie

Midland is niet zomaar een merk. Ze zijn namelijk verantwoordelijk voor de introductie van de CB radio en de14-kanaals FRS radio technologie. Hierdoor hebben een ware revolutie binnen de draadloze communicatie ontketend. Betrouwbaarheid is verreweg de belangrijkste eigenschap voor apparaten die onder zware omstandigheden dienen te werken. Midland heeft een ware kunst gemaakt van het combineren van innovatie en duurzaamheid. Niet voor niets maken survivallisten, vrachtwagenbestuurders en avonturiers dolgraag gebruik van de devices van Midland. Daarnaast is het verstandig om altijd een noodradio achter de hand te houden voor noodgevallen.→ Verberg deze tekst.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius