Katadyn Noodrantsoen Vanille Rijstpudding Blik

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
  • 6 porties rijstpudding in een hersluitbaar conservenblik
  • In de voorraadkast 15 jaar houdbaar
  • In korte tijd klaar voor consumptie na het toevoegen van kokend water
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Tijdens moeilijke periodes is niets zo lekker als een overheerlijk toetje waar je weer van opknapt. Om een behoorlijk noodrantsoen samen te stellen moet je met heel wat factoren rekening houden. Voldoende voedingstoffen en variatie is bijvoorbeeld van belang. In dit toetje zitten veel koolhydraten, suikers en zuivel. Dat is een uitstekende aanvulling op een maaltijd. Daarnaast is rijstpudding een geweldig opsteker wanneer je lange tijd afgesloten van de buitenwereld leeft.

Een toetje dat snel klaar is voor consumptie

Tijdens noodsituaties wil je niet te lang bezig zijn met koken. Met name omdat veel energie verbruiken geen optie is. Energiebronnen zoals elektriciteit en gas zijn schaars. Een makkelijke bereiding is dan gewenst. Voor dit toetje hoef je slechts water te koken en dit toe te voegen aan de inhoud van het blik. De rijstpudding is op voortreffelijke wijze op smaak gebracht met onder andere vanille en kaneel. Dat leidt tot een verrassend rijke smaak met een romige basis van melk en rijst.

Speciaal gemaakt voor een noodvoorraad voedsel

Katadyn is een meester in het produceren van noodrantsoenen. Deze rijstpudding met vanille en kaneel is daar geen uitzondering op. Je bewaart het blik met 6 porties 15 jaar. Daardoor ben je voorbereid op rampscenario's. De blikken zijn eenvoudig te stapelen waardoor je gemakkelijk een grote voorraad aanlegt in een beperkte ruimte. Bovendien is het conserveringsblik hersluitbaar zodat je precies de hoeveelheid gebruikt die je nodig hebt. Bekijk ook eens al onze noodrantsoenen van Katadyn.

Voedingsinformatie

Ingrediënten: ronde rijst 43%, suiker, aardappelmeel, volle melkpoeder, boterpoeder, zout, kaneel, natuurlijk vanillearoma (bevat melk).

Bereiding: Om alle 6 porties te gebruiken voeg je 1630 milliliter water toe. Roer het kort door elkaar en laat het 5 minuten staan om te wellen.

Gewicht per blik: 800 g
Voedingswaarde per blik: 3304 kcal
Benodigde hoeveelheid water: 1630 ml

Per 100g (droog)
Energie 414kcal
Vet 8.6g
Waarvan Verzadigd 2.6g
Koolhydraten 75.9g
Waarvan Suikers 24.2g
Vezels 0.1g
Eiwit 8.0g
Zout 0.3g

Specificaties

Merk Katadyn
Houdbaarheid 15 jaar
Type Noodrantsoen Losse Blikken

Bezig met laden...