Katadyn Noodrantsoen Citroenthee

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
  • Smaakvolle thee met een frisse citroensmaak
  • Voorzien van extra dextrose en vitamine C
  • 15 jaar houdbaar in de voorraadkast
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

De frisse smaak van citroen is moeilijk te evenaren. Deze citroenthee smaakt zowel koud als warm voortreffelijk. Mix eenvoudigweg water met het poeder en geniet even later van een kop thee. Een uitgebreide noodvoorraad etenswaren met voldoende variatie aanleggen was nog nooit zo eenvoudig. Want Katadyn heeft een enorm assortiment. Bekijk ook eens al onze noodrantsoenen van Katadyn.

Extra vitamine C tijdens lastige periodes

Voldoende groente en fruit is belangrijk voor het menselijk lichaam. Maar tijdens noodscenario's die lang aanhouden is dit lang niet altijd voorhanden. Daarom is het extra belangrijk om rekening te houden met andere bronnen van vitamine C wanneer je een noodvoorraad aanlegt. Deze frisse citroenthee is een uitstekende optie. Want Katadyn heeft extra vitamine C toegevoegd aan de mix. Hierdoor blijf je gezond door elke dag een kop thee te drinken. De blikken zijn 15 jaar houdbaar. Dus je legt zonder problemen een voorraad voor een lange periode aan.

Snelle energie wanneer je het echt nodig hebt

In deze thee zitten niet alleen extra vitamines. Dankzij de grote hoeveelheid dextrose zit er namelijk ook veel energie in. Dextrose is een kleine suiker, bekend onder de naam druivensuiker, die je lichaam erg snel op kan nemen. Dit is dus niet alleen thee, maar ook een soort sportdrank. In het blik zit in totaal 1 kg poeder. Dat is goed voor ongeveer 15 liter thee. Gebruik elke keer precies hoeveel je nodig hebt. Want het conserveringsblik is hersluitbaar.

Voedingsinformatie

Ingrediënten: Suiker, druivensuiker (13,2g/100g), voedingszuur: citroenzuur, 1% thee-extract, natuurlijk aroma, vitamine C 70mg/100g (88% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid).

Bereiding: Meng het poeder door heet of koud water. De complete inhoud van dit blik is voldoende voor ongeveer 15 liter thee.

Gewicht per blik: 1000 g
Voedingswaarde per blik: 3950 kcal
Benodigde hoeveelheid water: 15.000 ml

Per 100g (droog)
Energie 395kcal
Vet 0.0g
Waarvan Verzadigd 0.0g
Koolhydraten 95.9g
Waarvan Suikers 94.5g
Vezels 0.0g
Eiwit 0.2g
Zout 0.2g

Specificaties

Merk Katadyn
Houdbaarheid 15 jaar
Type Noodrantsoen Losse Blikken

Bezig met laden...