Katadyn Noodrantsoen Cacaopoeder voor Chocolademelk

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
  • Maak je eigen chocolademelk met dit noodrantsoen
  • Voor in totaal 8 liter chocolademelk
  • 15 jaar houdbaar in de voorraadkast
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Iedereen voelt zich beter na een beker chocolademelk. Mede daarom is cacaopoeder een uitstekende toevoeging wanneer je een noodvoorraad voedsel aanlegt. Voeg eenvoudigweg water toe en geniet even later van je eigen kop chocolademelk. Bepaal zelf of je de drank met heet of koud water klaarmaakt. Door te kiezen voor melk in plaats van water krijg je een extra volle en romige variant.

Geef jezelf een mentale boost

Een dampende beker chocolademelk is perfect nadat je een dag buiten in de kou hebt doorgebracht. Tijdens periodes waarin je bent afgesloten van de buitenwereld is dat niet anders. Wanneer je bent aangewezen op je noodrantsoen is elke motivatie en aanmoediging welkom. Dat is precies waar je op kunt rekenen met warme chocolademelk.

15 jaar houdbaar in de stevige verpakking

In totaal zit er 1,5 kilogram cacaopoeder in dit stevige conserveringsblik. Daarmee maak je in totaal 8 liter chocolademelk. De noodrantsoenen van Katadyn in blik bewaar je allemaal 15 jaar. Hierdoor leg je gemakkelijk een noodvoorraad voor langere tijd aan. Bovendien zijn de blikken compact en hebben ze allemaal hetzelfde formaat. Hierdoor stapel je ze makkelijk op elkaar om ruimte te besparen. Het is dus niet nodig om over een gigantische provisiekast te beschikken om te profiteren van deze heerlijke chocolademelk. Bekijk ook eens al onze noodrantsoenen van Katadyn.

Voedingsinformatie

Ingrediënten: suiker, 27% cacaopoeder, magere melkpoeder, druivensuiker, fructose, aroma, zout.

Bereiding: Roer de cacaopoeder door koud of heet water of melk. De totale benodigde hoeveelheid voor de complete inhoud van het blik is 8 liter. 

Gewicht per blik: 1500 g
Voedingswaarde per blik: 2872 kcal
Benodigde hoeveelheid water: 8.000 ml

Per 100g (droog)
Energie 359kcal
Vet 3.4g
Waarvan Verzadigd 0.1g
Koolhydraten 68.3g
Waarvan Suikers 66.3g
Vezels 0.0g
Eiwit 13.8g
Zout 0.5g

Specificaties

Merk Katadyn
Houdbaarheid 15 jaar
Type Noodrantsoen Losse Blikken

Bezig met laden...