Goal Zero Nomad 50

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
 • Een efficiënt en inklapbaar zonnepaneel
 • Genereert voldoende stroom voor koelkasten en laptops
 • Makkelijk mee te nemen en te gebruiken
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Draagbare zonnepanelen hebben zelden zo veel vermogen als de Nomad 50 Solar Panel. Met in totaal 50 Watt kun je heel wat apparaten van stroom voorzien. Dat zijn niet alleen kleine devices zoals smartphones en fotocamera's. De Nomad 50 Solar Panel kan bijvoorbeeld genoeg energie opwekken voor een koelbox in combinatie met een powerstation.

Solide en gemaakt voor zware omstandigheden

Dit zonnepaneel is gemaakt voor het avontuur. Goal Zero heeft daarom alleen maar gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Bovendien is het inklapbaar en dus geschikt om mee te nemen op reis. Eenmaal uitgevouwen beschikt de Goal Zero Nomad 50 Solar Panel over een groot oppervlakte zodat er veel zonlicht opgevangen kan worden.

De Goal Zero Nomad 50 Solar Panel is eenvoudig in gebruik

In totaal bestaat de Nomad 50 Solar Panel uit vier panelen. Daardoor is het apparaat zo makkelijk neer te zetten. Het zonnepaneel is flexibel en staat altijd stevig. Hierdoor kun je optimaal profiteren van het aanwezige zonlicht. Opgevouwen is het paneel slechts 6,4 centimeter dik en klein genoeg om in een weekendtas te vervoeren. Bovendien zitten er handige lussen op de Nomad 50 Solar Panel. Hiermee kun je het paneel ophangen wanneer dat beter uitkomt.

Een uitgang voor kleine apparaten

Het is duidelijk dat Goal Zero gebruiksvriendelijk hoog in het vaandel heeft staan. Dat merk je direct wanneer je gebruik gaat maken van de Nomad 50 Solar Panel. Er zitten namelijk twee uitgangen op, ieder met een eigen doel. De standaard USB-uitgang zorgt voor optimale compatibiliteit. Je kunt er onder andere je smartphone, powerbank en fotocamera mee opladen.

Een extra krachtige uitgang voor producten van Goal Zero

Daarnaast zit er een 8 mm Goal Zero uitgang op het de Nomad 50 Solar Panel. Die heeft het merk speciaal ontwikkeld om aan de sluiten op de verschillende solar generatoren. Je bent daardoor in staat om nog meer power te leveren, in totaal tot wel 250 Wh per dag. Dat is voldoende om een koelkast en een laptop de hele dag van stroom te voorzien. Bekijk ook eens al onze mobiele zonnepanelen.

Nomad 50 Solar Panel Specificaties

 • Merk: Goal Zero
 • Vermogen: 50 W
 • Afmetingen ingeklapt: 43.2 x 28.6 x 6.4 cm
 • Afmetingen uitgevouwen: 43.2 x 134.6 x 3.8 cm
 • Gewicht: 3,1 kg
 • USB-poort: 5 V, tot 2,4A, maximaal 12 W
 • 8 mm Goal Zero uitgang: 14 – 22 V, 3,3 A, maximaal 50 W
 • Type zonnecel: Monocrystalline

Specificaties

Merk Goal Zero

Bezig met laden...