Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Goal Zero Nomad 5

Snel overzicht

  • Een klein zonnepaneel voor onderweg
  • Ideaal voor smartphones, camera's en power banks
  • Stevig en duurzaam

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 59,00
Betaal in 3 termijnen van bedrag met iDEAL, 0% Rente via
OF

Productbeschrijving

Door gebruik te maken van het Goal Zero Nomad 5 Solar Panel zit je nooit meer met een lege accu voor je telefoon, camera of ander klein apparaat. Want dit zonnepaneel neem je gewoon mee op reis. Onderweg of tijdens een vakantie is een opgeladen smartphone misschien nog wel belangrijker dan thuis. Zo lang er zon is, zul je met het Nomad 5 Solar Panel altijd over voldoende stroom beschikken.

Een laag gewicht en compact formaat

Aan alles is duidelijk dat het Nomad 5 Solar Panel gemaakt is om mee op reis te gaan. De afmetingen zijn klein waardoor je het apparaat makkelijk vervoert. Het gewicht bedraagt slechts 360 gram. Dus dat kan ook geen problemen opleveren. Goal Zero weet precies wat avonturiers en vakantiegangers nodig hebben. Het Goal Zero Nomad 5 Solar Panel is dan ook erg stevig en duurzaam. Je zult daarom lang kunnen genieten van jouw eigen zonnepaneel.

De Goal Zero Nomad 10 Solar Panel is zeer gebruiksvriendelijk

Het is een fluitje van een cent om dit zonnepaneel te gebruiken. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het paneel zo veel mogelijk zon op kan vangen. Ook dat is erg eenvoudig. Want met de uitklapbare standaard zet jij het apparaat precies zo neer als je wilt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je telefoon via de USB-poort aansluiten.

Een breed inzetbaar zonnepaneel

Het Goal Zero Nomad 5 Solar Panel is enorm gebruiksvriendelijk. Je hoeft zeker geen expert te zijn om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die dit apparaat biedt. Het enige dat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat er voldoende zonlicht op het zonnepaneel valt.

De standaard zorgt voor nog mee efficiëntie

Hoe meer zonlicht er op een zonnepaneel valt, des te meer energie het apparaat opwekt. Daarom zit er een inklapbaar statief op het Goal Zero Nomad 5 Solar Panel. Hiermee positioneer je de Nomad 5 precies zoals je wilt. Je kunt het apparaat gewoon op de grond of op tafel zetten. Maar het is ook mogelijk om het zonnepaneel aan je tent hangen. Je kunt de Nomad 5 zelfs aan je rugzak bevestigen. Daardoor kun je je apparaten zelfs opladen als je aan het hiken bent.

Laad al je apparaten op via de USB-poort

Alle kleine apparaten met een USB-aansluiting kunnen worden opgeladen met het Goal Zero Nomad 5 Solar Panel. Je kunt hierbij denken aan je smartphone, camera of een powerbank. Door het zonnepaneel te combineren met een powerbank, kun je ook 's avonds en 's nachts je apparatuur opladen.

Nomad 5 Solar Panel Specificaties

  • Merk: Goal Zero
  • Afmetingen: 24 x 17.8 x 2.0 cm
  • Gewicht: 360 g
  • Vermogen: 5 W
  • Uitgang: USB-poort, 5V, tot 830mA, maximaal 5W
  • Type zonnecel: Monocrystalline
  • Garantietermijn: 12 maanden
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius