Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Gas Horn

Snel overzicht

  • Krachtige gastoeter met 120 dB
  • Hoorbaar op afstanden tot 1500 meter
  • Gemaakt van duurzame en klimaatvriendelijke materialen

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 25,00
Betaal in 3 termijnen van bedrag met iDEAL, 0% Rente via

Productbeschrijving

Deze krachtige gashoorn gebruik je om alarm te slaan tijdens noodgevallen. Denk aan brand, een aanval, overstroming of een andere reden waardoor je hulp nodig hebt. Dankzij deze hoorn weten omstanders en hulpverleners je makkelijker te vinden. Bovendien sla je alarm voor omstanders. Boten zijn doorgaans eveneens uitgerust met een toeter, meestal onder de naam misthoorn.

Toepassingen van deze gashoorn

Gas horns zoals deze van Simply Breathe worden inmiddels overal ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik ervan tijdens sportevenementen en protesten. Verder zijn ze ook erg handig wanneer je wilde dieren af wil te schrikken. Wees wel voorzichtig met deze hoorn. Want met een geluidsgolf van 120 dB is het mogelijk om gehoorschade op te lopen wanneer de gastoeter verkeerd gebruikt wordt.

Veel beter voor de omgeving dan standaard gas horns

Het gas dat doorgaans gebruikt wordt voor misthoorns is slecht voor het milieu. Inmiddels is er sprake van veel strengere regelgeving dan een aantal jaren geleden. Deze gastoeter van Simply Breathe voldoet aan alle voorwaarden en meer. Zo zit er bijvoorbeeld geen vloeibaar gas in deze toeter. Door een speciale techniek wordt geabsorbeerd gas gebruikt. Hierdoor gaat de gashoorn veel langer mee. Bovendien is het veel minder giftig voor de omgeving, is het niet brandbaar en veel makkelijker te recyclen.

Specificaties van deze Gas Horn

  • Geluidsniveau: 120 dB
  • Werkt op basis van geabsorbeerd gas
  • Beter voor het milieu dan conventionele gastoeters
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Merk: Simply Breathe
iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius