Bolsius Stompkaars 120/58 warm grijs

0 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
  • Brede kaars met een brandtijd van 33 uur
  • Gemaakt van plantaardige wax en zonder palmolie
  • Met een stabiele vlam zonder roet
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Deze stevige stompkaars van Bolsius heeft een brandtijd van 33 uur. De kaars is geschikt om achter de hand te houden wanneer de stroom uitvalt, maar natuurlijk ook gewoon erg gezellig als sfeerverlichting. Dit is een brede kaars met een doorsnede van 5,8 en een hoogte van 12 centimeter. Onderaan zit geen metalen plaatje om de lont vast te houden. Daarom is deze kaars geschikt voor kaarsenhouders met een pin aan de onderkant voor stevige bevestiging. Als je geen kaarshouder hebt is het hierdoor ook veel makkelijker om de kaars te stabiliseren.

Een kaars met een constante vlam

Niets is vervelender dan een walmende vlam en roet aan het plafond wanneer een kaars brandt. Bolsius heeft daar een oplossing voor gevonden. Deze stompkaars heeft namelijk een gevlochten lont. Daardoor brandt de kaars erg stabiel. Een bijkomend voordeel is dat de kaars ook niet scheef zakt en er dus geen druipers ontstaan. Mede daarom is deze kaars van Bolsius met een lengte van 12 centimeter erg efficiënt.

Betrouwbare en sfeervolle verlichting

Ondanks alle powerbanks, zonnepanelen en accu’s spelen kaarsen nog altijd een rol voor preppers. Als niets meer werkt heb je altijd nog licht en een beetje warmte. In uiterste nood gebruik je de vlam van een kaars zelfs om een maaltijd of koffie op te warmen. Deze stompkaars van Bolsius bevat geen palmolie en is gemaakt van natuurlijke en plantaardige was.

Specificaties Bolsius Stompkaars 120/58

  • Afmeting: Ø 5.8 x 12 cm
  • Brandduur: 33 uur
  • Merk: Bolsius
  • Kleur: warm grijs

Specificaties

Merk Allprepare

Bezig met laden...