BioLite Firepit Grid Lid

0 beoordelingen
1 op voorraad
Bezig met laden...
  • Sneller maaltijden koken met dit deksel dat de warmte vasthoudt
  • Een waardevolle toevoeging voor de BioLite Firepit
  • Met ventilatieroosters om de hitte te reguleren
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

De BioLite Firepit+ is een efficiënte houtkachel voor buiten. Een van de grote pluspunten is dat er zuinig wordt omgesprongen met energie. Wanneer je buiten bij het vuur zit voel je de warmte echt op je afkomen. Dit deksel zorgt ervoor dat de warmte ook niet meer naar boven kan ontsnappen. Bovendien is het de perfecte tool om samen met de BioLite Firepit Griddle van je BioLite Firepit een fornuis voor buiten te maken.

De BioLite Firepit Grid Lid is een deksel voor je buitenverwarming

BioLite is gespecialiseerd in het maken van producten om buiten te overleven. Met de Biolite Firepit creëer je met hout of kolen als bron een effectieve verwarming. De BioLite Firepit Grid Lid is een deksel voor deze kachel. Naast verwarmen en het afgeven van licht gebruik je de BioLite Firepit net zo gemakkelijk als kookstation. Zeker wanneer je kiest voor de bakplaat: de Biolite FirePit Griddle, en dit deksel: de BioLite Firepit Grid Lid.

Regulier de temperatuur wanneer je buiten kookt

In de buitenlucht koken vraagt om extra aandacht. Je bent namelijk afhankelijk van factoren zoals regen en wind. Met de BioLite Firepit Grid Lid reguleer je de temperatuur wanneer je kookt. Er zitten namelijk ventilatieroosters waarmee je de warmte reguleert. Daarom kook je gecontroleerd en worden je maaltijden op de juiste manier bereid zodat ze lekkerder smaken. De BioLite Firepit Grid Lid is bovendien een stevige deksel van enamel met coating.

Specificaties van de BioLite Firepit Grid Lid

  • Gewicht: 2,30 kg
  • Afmetingen: 55,7 x 32,1 x 16 cm
  • Merk: BioLite
  • Materiaal: enamel met coating
  • Kleur: zwart

Bekijk hier de BioLite Firepit+

Specificaties

Merk BioLite

Bezig met laden...