3M Mondkapje Corona FFP2 met ventiel 9922 10 stuks

0 beoordelingen
5 op voorraad
Bezig met laden...
  • Type FFP2 conform RIVM richtlijn
  • Met speciaal filter om door te ademen
  • Met speciale donkere koolstoflaag, dit beschermt tegen hinderlijke organische dampen
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,911 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Let op: de actuele voorraad staat vermeld boven de prijs. Wanneer wij door deze partij heen zijn kunnen wij waarschijnlijk dit type niet snel weer leveren ivm grote tekorten door de Corona-crisis.

Deze 3M mondkapjes hebben de beschermingsgraad FFP2. Hiermee voldoen de mondkapjes ruimschoots aan de minimale eis van FFP2 die het RIVM in zijn COVID-19 richtlijn heeft staan.

Dit masker heeft een speciaal 3M™ Cool Flow™ ventiel om door te ademen. Alle lucht die in- en en uitgeademd wordt gaat door dit filter. Dit is noodzakelijk voor een goede bescherming tegen virusdeeltjes. Ook zorgt dit ventiel voor efficiënte afvoer van hitte voor extra koelte en comfort.

Met speciale donkere koolstoflaag, dit beschermt tegen hinderlijke organische dampen.

LET OP: Dit is een hygiëneproduct, hierdoor kan dit product niet kan worden geretourneerd.


Verpakking

LET OP: Je moet de maskers heel nauwkeurig gebruiken en ze regelmatig wisselen. Deze maskers alleen bieden sowieso onvoldoende bescherming tegen infectie met het Ebolavirus of Coronavirus. Ondanks dat dit masker binnen de FFP 2 beschermingsklasse valt voldoet aan de specificaties van de leverancier en de richtlijn van het RIVM maar kan besmetting met het Ebola virus, Corona virus nooit met 100% zekerheid worden voorkomen. U dient zelf de productspecificaties te lezen en te beoordelen of dit product u de juiste beschermingsgraad levert. Verdiep u in het gebruik van beschermende middelen en het toepassen van decontaminatie protocollen. Raadpleeg hiervoor het RIVM of een andere deskundige.

Specificaties

Merk 3M

Bezig met laden...