Kelfort mondkapje FFP3 met ventiel (5 stuks)

0 beoordelingen
8 op voorraad
Bezig met laden...
  • Type FFP3 conform RIVM richtlijn
  • Met speciaal filter om door te ademen
  • Dankzij de gezichtsealer van schuim sluit het masker erg goed aan
  • Zeer comfortabele mondkap
Snelle levering
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 1,917 beoordelingen
Meer dan 10.000 klanten

Productinformatie Specificaties

Deze Kelfort mondkapjes hebben de beschermingsgraad FFP3. Hiermee voldoen de mondkapjes ruimschoots aan de minimale eis van FFP2 die het RIVM in zijn COVID-19 richtlijn heeft staan.

Dit masker heeft een speciaal filter om door te ademen. Alle lucht die in- en en uitgeademd wordt gaat door dit filter. Dit is noodzakelijk voor een goede bescherming tegen virusdeeltjes.

De mondkapjes zijn ergonomisch voorgevormd en hebben een gezichtsealer van schuim. Hierdoor sluit de rand van het masker heel goed aan op het gezicht, wat erg belangrijk is voor de effectiviteit. Bijkomend voordeel is dat ze daardoor prettig in gebruik zijn. De aluminium neusbrug is verstelbaar voor maximaal draagcomfort.

Het mondmasker blijft op zijn plek door de verstelbare elastieken.

LET OP: Dit is een hygiëneproduct, hierdoor kan dit product niet kan worden geretourneerd.

Opzetinstructie

  1. Houd het masker in de ene hand met het neusstuk op je vingertoppen, waarbij je met de andere hand aan de hoofdbanden trekt.
  2. Druk het mondmasker tegen het gezicht met het neusstuk op je neusbrug.
  3. Plaats de bovenste hoofband hoog op de achterzijde van je hoofd. Verplaats het onderste hoofdbandje over je hoofd en positioneer het onder je oren. Pas de spanning van de banden aan door aan de regelaar te trekken.
  4. Gebruik beide handen om het neusstuk naar je neus te vormen.
  5. Test de pasvorm. Maak een kom met je handen en plaats ze op het stofmasker. Adem krachtig uit. Indien er lucht lekt uit de randen, pas dan de banden aan voor een betere pasvorm.

Onderhoudsvrij, voorgevormd maskermodel, met ademhalingsventiel, verstelbare elastieken houder, inwendig neuskussentje, gezichtsealer van schuim en verstelbare neusbrug.

Het Kelfort mondkapje 1515535 voldoet aan de hoogste eisen die er aan stofmaskers gesteld worden en heeft een CE keurmerk. De beschermingsgraad wordt uitgedrukt in FFP1, FFP2 en FFP3. Dit masker betreft een stofmasker met een beschermingsgraad FFP3.

Beschermt metaaldampen in concentraties tot 50 x MAC/OEL/TLV of 10 x APF. Geschikt voor metaaldampen bij lassen, dampen van ijzer, zink, nikkel, mangaan enz. Gekeurd volgens PBM beschermingsklasse 3, conform richtlijn 2016/425, norm EN 149:2001 + A1:2009, type FFP3NRD. Doos à 5 stuks.

LET OP: Deze maskers alleen bieden sowieso onvoldoende bescherming tegen infectie met het Ebolavirus of Coronavirus. Ondanks dat dit masker binnen de FFP 3 beschermingsklasse valt voldoet aan de specificaties van de leverancier en de richtlijn van het RIVM maar kan besmetting met het Ebola virus, Corona virus nooit met 100% zekerheid worden voorkomen. U dient zelf de onderstaande productspecificaties te lezen en te beoordelen of dit product u de juiste beschermingsgraad levert. Verdiep u in het gebruik van beschermende middelen en het toepassen van decontaminatie protocollen. Raadpleeg hiervoor het RIVM of een andere deskundige. Je moet de maskers heel nauwkeurig gebruiken en ze regelmatig wisselen.

Specificaties

Merk Allprepare

Bezig met laden...