Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Kruisboog kopen

Kruisboog kopen

Een kruisboog kopen van topkwaliteit doet u snel en makkelijk in onze webshop . Wij bieden verschillende hoogwaardige kruisbogen aan. U vindt bij ons altijd de juiste kruisboog of kruisboogpistool. De kruisbogen zijn betaalbaar en daarnaast ook nog een van zeer goede kwaliteit. Als voor u alleen het beste goed genoeg is kunt u bij ons ook een kruisboog kopen van absolute topklasse. Deze kruisbogen zitten in het topsegment qua prijs. Wij verkopen kruisbogen van absolute topmerken zoals, Excalibur Kruisboog, Carbon Express Kruisboog, Hori-Zone Kruisboog, PSE kruisboog. Verder verkopen wij diverse accessoires voor uw kruisboog zoals richtmiddelen, onderhoudmiddelen en natuurlijk pijlen.Lees Meer...

Kruisboog kopen, waar moet u op letten?

Een kruisboog kopen doet u niet zo maar. Bekijk goed de specificaties van de verschillende kruisbogen die er er zijn en verdiep u in de regels. Boven dien moet u 18 jaar of ouder zijn. Een kruisboog is een krachtig wapen en zeker niet geschikt voor binnenshuis. Wanneer u een kruisboog wilt kopen let dan goed op de kracht ervan. De kracht van een kruisboog wordt weergegeven in lbs (pond) en kg. (kilo). Hoe hoger het getal, des te krachtiger de kruisboog. Het spannen van een kruisboog wordt als zwaarder wanneer het getal toeneemt. Bij zwaardere kruisbogen wordt daarom een beugel en een spankoord/spanhulp meegeleverd die het spannen van de boog eenvoudiger maakt. Het bereik van een compound kruisboog is doorgaan groter en u schiet makkelijker nauwkeurig mee.

Welk type kruisboog kopen?

Er zijn grofweg twee types kruisbogen. Een recurve kruisboog (zonder katrollen) en een compound kruisboog die katrollen heeft. De recurve kruisbogen hebben 1 lat die uit 1 deel bestaat, terwijl compound kruisbogen voorzien zijn van 1 lat die uit twee delen bestaat. De latten van compound kruisboog zijn minder flexibel dan bij de recurve kruisboog, hierdoor kunnen compound kruisbogen krachtiger zijn. Bij een compound kruisboog wordt er gebruik gemaakt van katrollen. Deze kruisbogen zijn vaak wat lastiger te hanteren. Als beginnen kunt wellicht beter starten met een recurve kruisboog.

Kruisboog kopen, wat heb je nodig?

Om te kunnen schieten met een kruisboog heb je de volgende spullen nodig. Een spanhulp voor montage van de pees op een recurve kruisboog. Peeswax zorgt ervoor dat je pees veel langer mee gaat. Het met regelmaat behandelen van de pees met deze wax vermindert wrijving en slijtage. Vervolgens heeft u nog een goed doel nodig om veilig op te kunnen schieten. Die vindt u ook in onze webshop.

Excalibur Kruisboog kopen

Excalibur is wereldwijd marktleider in recurve kruisbogen. Ecxalibur kruisbogen onderscheiden zicht in degelijkheid, duurzaamheid en precisie. Al 30 jaar lang gebruikt Excalibur alleen de beste materialen en technieken en maakt zo de beste recurve kruisbogen wereldwijd. Het voordeel van een recurve kruisboog? Een recurve kruisboog gaat nooit kapot en je kunt zelf de pees vervangen. Aanrader! Bekijk direct de Excalibur Matrix Micro 335 Real Tree Kruisboog.

Excalibur kruisbogen worden in Canada geproduceerd. Speciaal ontworpen voor de jacht. Recurve kruisbogen kunnen zeer geschikt zijn voor de jacht omdat ze minder gevoelig zijn voor storingen, minder geluid maken en eenvoudig zelf te bespannen zijn. De wat zwaardere Excalibur recurve kruisbogeven winnen daarom in rap tempo aan populariteit. Excalibur kruisbogen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen en de constructie is eenvoudig. De kolf is van lichtgewicht materiaal zoals aluminium en/of composiet. Latten van zijn van speciaal gepatanteerd materiaal gemaakt waarover Excalibur niet veel wil zeggen. Excalibur kruisbogen staan bekend om hun hele goede trekkersystemen van vergelijkbare kwaliteit als die van geweren!

Hori-Zone kruisboog

De Hori-Zone kruisbogen worden in net als de Mang Kung kruisbogen in Taiwan gemaakt en betreft goede basis kuisbogen. De kwaliteit en de gebruikte materialen zijn goed. Een leuke en interessante kruisboog om mee te beginnen. Als u wat meer wensen heeft ten aanzien van de kwaliteit kunt bij ons terecht voor kuisbogen uit de absolute topklasse. Wij verkopen de volgende Hori-Zone kruisbogen: HORI-ZONE PREMIUM PENETRATOR KRUISBOOG

U kunt in onze webshop ook diverse Noodartikelen kopen.

Verberg deze tekst.

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren