Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Micropur Antichlor MA 100F

Snel overzicht

  • Verwijdert de chloorsmaak uit het water
  • Zet chloor om in NaCl
  • Geschikt voor het herstellen van smaak na desinfectie

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 9,95
OF

Productbeschrijving

Katadyn Micropur Antichlor MA 100F is een middel om de smaak van chloor uit drinkwater te halen. Dat is bijvoorbeeld erg handig nadat je het water zelf hebt gedesinfecteerd. Daarnaast zijn er plekken waar water met een chloorsmaak uit de kraan komt. Ook dan is Katadyn Micropur Antichlor MA 100F dé manier om water een lekker en neutrale smaak te geven. 

Katadyn Micropur Antichlor MA 100F werkt erg snel

Dit is een zeer krachtig product om chloor uit drinkwater te verwijderen. Je proeft het verschil zelfs al na 3 minuten. Dat is erg handig, vooral als je onderweg bent. Water dat je eerst zelf hebt gedesinfecteerd, bijvoorbeeld met Katadyn Micropur Forte, geef je in enkele ogenblikken een lekkere en natuurlijke smaak. 

Een grote hoeveelheid toepassingen

Door de snelle en krachtige werking zijn de mogelijkheden met Katadyn Micropur Antichlor MA 100F bijna oneindig. De smaak van koffie verbeteren is bijvoorbeeld een veel gebruikte toepassing. Vooral in hotels en restaurants wordt dat veel gedaan. Maar ook mensen thuis beginnen steeds meer te zoeken naar de optimale smaak van koffie en thee. De staat en de samenstelling van het water is daar een belangrijk onderdeel van. 

Een makkelijk te gebruiken product

Natriumthiosulfaat is de werkende stof in Katadyn Micropur Antichlor MA 100F. Het zet chloor om in natriumchloride, oftewel standaard keukenzout. Dit zijn zulke lage percentages dat je dit niet zult proeven. Katadyn Micropur Antichlor MA 100F is erg makkelijk per druppel te doseren. Met drie druppels (ongeveer 1 ml) kun je een liter water chloorvrij maken. Een verpakking van 100 ml en dus genoeg voor 100 liter water. 

Waar je op moet letten bij het gebruik van Katadyn Micropur Antichlor MA 100F

Katadyn Micropur Antichlor MA 100F is zelf niet in staat om water te desinfecteren. Het middel verwijdert slechts een nare chloorsmaak van reeds gedesinfecteerd water. Andere potentieel nare smaken zullen niet geneutraliseerd worden. 

Specificaties van Katadyn Micropur Antichlor MA 100F

  • Werkende stof: natriumthiosulfaat 6%
  • Hoeveelheid: 100 ml
  • Dosering: 1 ml per 11 liter water
  • Geeft in totaal 100 liter water een lekkere smaak
  • Houdbaarheid: 5 jaar
  • Gewicht: 140 gram
  • Werkt binnen 3 minuten