Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

HyWell UN 001 Infrarood thermometer draadloos

Snel overzicht

 • Meet in 1 seconde lichaamstemperatuur
 • Locatie van meting voorhoofd
 • Draagbaar, contactloos, digitaal met koortsalarm
 • Geschikt voor baby's, zuigelingen, kinderen, volwassenen, ouderen

Levertijd:

Actuele voorraad stuks

€ 129,00

€ 129,00

1 x HyWell UN 001 Infrarood thermometer draadloos   +€ 0,00
2 x 1 x losse batterij voorThermometer   +€ 0,00

€ 129,00

Productbeschrijving

De HyWell UN 001 Infrarood Thermometer is veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Je neemt er temperaturen mee op zonder in contact te komen met het lichaam. Daardoor kom je te weten of iemand een temperatuursverhoging heeft en of er wellicht sprake is van koorts. Maar deze geavanceerde infrarood thermometer kan meer dan dat. Je kunt er namelijk ook objecten, vloeistoffen en de kamertemperatuur mee meten. Dat is onder andere erg handig wanneer je wilt weten of de voeding voor je baby de juiste temperatuur heeft.

De HyWell UN 001 Infrarood Thermometer is contactloos

Deze thermometer is volledig contactloos. Je kunt hem gewoon tussen de 3 en 5 centimeter van een lichaamsdeel houden. Daarbij is het voorhoofd over het algemeen de meest gebruikte plek. Dat komt omdat je hoofd de gemiddelde lichaamstemperatuur van de kern van je lichaam nauwkeurig benadert. Bovendien is het voorhoofd natuurlijk erg eenvoudig te bereiken.

Twee modi voor accurate metingen

Deze thermometer kan op twee verschillende manieren de temperatuur meten. De eerste is Human Body Mode. Die gebruik je wanneer je de temperatuur van een persoon op wilt nemen. Deze modus meet niet de warmte van de huid. Je meet juist de temperatuur in het lichaam zelf. Dat is een van de redenen waarom de HyWell UN 001 zo nauwkeurig kan meten of iemand koorts heeft. De tweede optie is Surface Mode. Hiermee meet je de warmte aan de oppervlakte. Die is geschikt om de temperatuur van voedsel, vloeistoffen of de kamer te registreren.

Een luxe en gebruiksvriendelijke thermometer

Iedereen kan accuraat zijn of haar temperatuur meten met de HyWell UN 001 Infrarood thermometer. Het is bovendien geen probleem om de temperatuur van een baby op te nemen. Ze zullen zelfs amper merken dat dit gebeurt. De HyWell UN 001 is een luxe thermometer met een koortsalarm. Die staat standaard ingesteld op 38 °C. Je kunt deze zelf naar wens aanpassen met intervallen van 0,1 °C.

Een veilige manier om de temperatuur op te meten

Om met de HyWell UN 001 Infrarood Thermometer de temperatuur op te meten hoef je geen contact te maken met de huid. Dat levert twee grote voordelen op. In de eerste plaats vermindert dit de kans dat infecties worden overgedragen. Bij het gebruik van reguliere thermometers komen bacteriën en andere ziekteverwekkers op het apparaat terecht. In de tweede plaats is de temperatuur contactloos opmeten erg prettig voor de patiënt. Hij of zij hoeft niet wakker gemaakt te worden en kan gewoon in bed blijven liggen.

Een ideale thermometer voor huishoudens en scholen

De HyWell UN 001 Infrarood Thermometer is erg gebruiksvriendelijk. Bovendien meet je al binnen één seconde de temperatuur op. Door deze eigenschappen is dit de ideale thermometer voor huishoudens, scholen en bijvoorbeeld de kinderopvang. Het is verstandig om altijd een thermometer bij de hand te hebben. De HyWell UN 001 is een geweldig apparaat om de temperatuur zeer accuraat op te meten.

HyWell UN 001 Infrarood thermometer

 • Meet in 1 seconde lichaamstemperatuur
 • Draagbaar, contactloos, digitaal met koortsalarm
 • Gewicht: 360 g
 • Temperatuurdisplays - ℃ en ℉
 • Geschikt voor baby's, zuigelingen, kinderen, volwassenen, ouderen
 • Afstand meten: 30-50 mm
 • Groot en helder digitaal display
 • Inclusief 2 x AA-batterij
 • Kleur: Wit met paars
 • Materiaal: Kunststof