Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

British Berkefeld

Koop hier een hoogwaardige waterfilter voor het zuiveren van water zodat u vrijwel nergens zonder drinkwater komt te zitten. Een waterfilter is een absolute must have voor een noodsituatie. De waterfilters zijn tevens handig tijdens een vakantie of wanneer u de bergen in trekt. Een mens kan gemiddeld drie dagen zonder water. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen de gekste dingen verzekerd. Over het zeker stellen van basisbehoeften is echter vaak niet of onvoldoende nagedacht. Een waterfilter kopen is de manier om altijd over voldoende drinkwater te beschikken.

British Berkefeld is een wereldspeler in draagbare waterfilters. British Berkefeld waterfilters zijn van absolute topkwaliteit en verkrijgbaar in 3 maten om jouw specifieke wensen zo goed mogelijk te vervullen. Je filtert met de British Berkefeld waterfilters zeer veel ongewenste zaken uit je drinkwater in tegenstelling tot veel andere waterfilters die vaak alleen bacteriën uit drinkwater filteren. Met de standaard meegeleverde British Berkefeld ATC Super Sterasyl (tegenwoordig onder de nieuwe naam Ultra Sterasyl) elementen verwijder je naast zware metalen ook bacteriën, chemicaliën en chloor.

De British Berkefeld waterfilters filteren met een extra speciaal filterelement zelfs ook fluoride. Dit krachtige systeem zuivert ook water van bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en waterbronnen in derde wereldlanden. De British Berkefeld waterfilters zijn er in 3 maten namelijk de British Berkefeld RVS Waterfilter (inhoud 8 liter), de British Berkefeld Compact RVS Waterfilter (inhoud 6 liter) en de British Berkefeld RVS Maxi Waterfilter (inhoud 12 liter). Afhankelijk van uw dagelijkse behoefte aan schoon drinkwater en de hoeveelheid beschikbare ruimte op jouw aanrecht kunt je de gewenste maat kiezen.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

iDEAL Visa Mastercard Paypal Bancontact Sofort Belfius