Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Survivalwaterfilter en outdoorwaterfilter LifeStraw Waterfilters

Waterfilter survival: de mogelijkheid om zelf water te zuiveren is absoluut noodzakelijk wanneer je voor langere tijd buiten de bewoonde wereld begeeft.

Belangrijk bij een survival waterfilter is dat hij niet teveel ruimte inneemt. Afhankelijk van het gebied en de bron waarvan je water wil gaan zuiveren kan het ook aan te raden zijn om een waterfilter te nemen die ook virussen kan filteren. Vooral in tropische gebieden vormen virussen een probleem.

Waterfilter outdoor: Wandelen, hiken of backpacken. Ook bij outdoor activiteiten is het raadzaam om een waterfilter mee te nemen. Als je ergens strand door een val of noodweer kan een compacte waterzuiveraar het verschil maken. Een mens kan maximaal drie dagen zonder drinkwater. Veilig drinkwater kan in een dergelijke situatie letterlijk je leven redden.

Op zoek naar een andere waterfilter? Kijk ook bij ons complete assortiment waterfilters.


LifeStraw specialiseert zich in het maken van mobiele waterfilters. Perfect voor backpacken, wandelen of kamperen! Met de mobiele waterfilters verander je vuil water uit rivieren, meren of plassen in schoon drinkwater. Het verwijdert bacteriën, protozoa en bestrijdingsmiddelen.

Hieronder vindt u onze LifeStraw waterfilters.
Op zoek naar een andere waterfilter? Kijk ook bij ons complete assortiment waterfilters.

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren