Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Survivalwaterfilter en outdoorwaterfilter Berkey Waterfilters

Waterfilter survival: de mogelijkheid om zelf water te zuiveren is absoluut noodzakelijk wanneer je voor langere tijd buiten de bewoonde wereld begeeft.

Belangrijk bij een survival waterfilter is dat hij niet teveel ruimte inneemt. Afhankelijk van het gebied en de bron waarvan je water wil gaan zuiveren kan het ook aan te raden zijn om een waterfilter te nemen die ook virussen kan filteren. Vooral in tropische gebieden vormen virussen een probleem.

Waterfilter outdoor: Wandelen, hiken of backpacken. Ook bij outdoor activiteiten is het raadzaam om een waterfilter mee te nemen. Als je ergens strand door een val of noodweer kan een compacte waterzuiveraar het verschil maken. Een mens kan maximaal drie dagen zonder drinkwater. Veilig drinkwater kan in een dergelijke situatie letterlijk je leven redden.

Op zoek naar een andere waterfilter? Kijk ook bij ons complete assortiment waterfilters.


Berkey is wereldmarktleider in draagbare waterfilters. Berkey waterfilters zijn van absolute topkwaliteit en verkrijgbaar in vele maten om uw specifieke wensen zo goed mogelijk te vervullen. U filtert met de Berkey Waterfilters zeer veel ongewenste zaken uit uw drinkwater in tegenstelling tot veel andere waterfilters die vaak alleen bacteriën uit drinkwater filteren. De Berkey Waterfilters filteren onder andere bijvoorbeeld ook virussen uit uw drinkwater en met een extra speciaal filterelement zelfs ook fluoride en zware metalen. Dit krachtige systeem zuivert ook water van bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en waterbronnen in derde wereldlanden. Wij bieden diverse Berkey waterfilters aan. Het verschil tussen de modellen is met name de hoeveelheid water die u er in kunt opslaan, de hoeveelheid water die u er per uur mee kunt filteren en de grootte van de waterfilter. Lees Meer...


Verschil tussen de Berkey Waterfilters

Hoe groter de Berkey Waterfilter hoe meer Berkey Waterfilterelementen er in kunnen en hoe sneller u water kunt filteren. De snelheid waarmee u met de Berkey Waterfilter water kunt filteren hangt af van de hoeveelheid Berkey Waterfilterelementen die in de Berkey Waterfilter passen. Bij de grote modellen kan dan oplopen tot acht maal de Berkey PF-2 Fluoride en Arsenicum Filters en 8 maal de Black Berkey Waterfilter Elementen.

Alle Berkey watefilters

Er worden bij elke Berkey Waterfilter altijd standaard 2 Black Berkey waterfilterelementen geleverd. U kunt dit aantal zelf naar eigen behoefte aanvullen. U kunt tevens Berkey PF-2 Fluoride en Arsenicum Filters toevoegen voor het filteren van fluoride, zware metalen en tal van andere zaken die u liever niet in uw drinkwater ziet.


Op zoek naar een andere waterfilter? Kijk ook bij ons complete assortiment waterfilters.

Verberg deze tekst.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren