Wacht a.u.b...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagenVerder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Berkey Waterfilters het ideale cadeau voor de feestdagen

zondag 20 november 2016 14:13:48 Europe/Berlin

Het Nederlandse leidingwater behoort tot het schoonste leidingwater ter wereld. Toch zitten er nog veel stoffen in ons water die je wellicht liever niet binnen krijgt. Dit gaat vaak om kleine hoeveelheden, maar de effecten op lange termijn zijn niet altijd duidelijk. Door het gebruik van een waterfilter kun je in elke situatie schoon drinkwater krijgen. Berkey waterfilters zijn absolute topkwaliteit waterfilters die uitkomst bieden. Wil je dus echt het allerbeste drinkwater, neem dan een waterfilter.Lees meer
Reacties | Geplaatst in Reviews door All Prepare

Sawyer Mini Waterfilter review

dinsdag 12 januari 2016 14:57:46 Europe/Berlin

Deze kleine waterfilter past in de hand en weegt droog slechts 65 gram. De mini waterfilter van Sawyer maakt gebruik van een exclusieve 0,1 micron membraan filter, die tot de beste in de markt genoemd kan worden. Hierdoor wordt het water tot op het kleinste vuil gezuiverd. Sawyer geeft daarnaast ook nog eens een garantie tot aan 378.540 liter gezuiverd water, wat met circa 2 liter per dag een levenslange garantie betekent!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Reviews door All Prepare

Review NRG-5 Noodrantsoen

dinsdag 12 januari 2016 13:11:08 Europe/Berlin

Ik ben al een tijd aan het zoeken naar een oplossing voor een klein noodrantsoen. Iets wat ik op kan bergen en vervolgens vergeten totdat ik het nodig heb. Dat betekent dus dat het lang houdbaar moet zijn want ik wil het niet elk jaar moeten verversen.

Nu denken veel mensen waarschijnlijk meteen aan gevriesdroogd eten zoals b.v. van Mountainhouse. Was ook mijn eerste gedachte. Maar dat is ook behoorlijk aan de prijs in vergelijking met en NRG 5 noodrantsoen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Reviews door All Prepare

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren